işte sırf bu etrafı olan kişi olsun diye, bir ortak aldım yanıma, bakalım sosyal mecrada tanıtmaya çalışacağız, arkadaşın çok sağlam çevresi var diye ümitlendik.. denemeden başaramayız.. hem de bu soru&cevap sistemini kurabilmeyi öğrenmiş oldum bunu hazırlarken. Kodlama bilgim arttı. Bakalım zaman gösterecek ;)
yorumlarınız için teşekkür ederim.
yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben bu dost lazım cümlesini hani bir platform lazım anlamında söyledim yani senin projen bir genel forumun bünyesinde işlese sanki daha fazla iş yapar veya kızlar soruyor gibi sitede özellikle bu tarz sitelere çok yakışıcak fikrin bu tarz bi sitenin bünyesinde çalışsa güzel iş yapar.
Yani anlatmak istediğim insanlar sabah kalktığında hadi bi mesaj vereyim deyip sosyalmesaj.com a girmez ama zaten insanların sıkça uğradığı bir platformun bünyesinde olursa muhakkak dikkat çeker ve kullanılır diye düşünüyorum.
İlerde sohbet forum veya farklı tarzda insanların sık uğrayacağı bir projen olursa bu fikrinide muhakkak o projene dahil et bence.
Yani benim dısardan baktığımda gördüğüm bu.Tek başına tutması zor olan bir fikir.Ama bu fikri destekleyecek bir başka platform daha olursa iş yapar.