-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Endrüstri Mühendisliği 1.Snıfı Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi günler.Siteme tema almayı düşünüyordum.Aptallık ettim bir temanın warez olanını indirdim yükledim.Çünkü para verip beğenmeyecem boşuna olmasın dedim.Sonra sitemin hiti bir günde %80 düştü ve hala aynı şekilde devam ediyor.Bunun nedeni ne olabilir?Yardımlarınız bekliyorum.Çok teşekkürler.
www.bilgisayarkilavuzu.org
www.sozdefteri.com
perfecTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Temayı warez indirmenle ilgili bir şey değil bu, bazı temaların seo uyumu çok iyidir bazılarınınki değildir. Ben Seo Hocası wp teması kullanıyorum seo uyumluluğu gayet iyi. Eski temana dönmeni tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit, temanin wa,r,ez olup olmamasi ile degil, temanin seoya uygun kodlanip kodlanmamasi ile alakalidir,
Ama yinede tema kodlari problemli dahi olsa , hiti %80 asla etkilemez, bu siralar asiri derecede google dalgalanmasi var , o dalgaya tutulup suruklenmissinizdir,
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
nosae
Nosae.Blogspot.Com/2014©
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google dalgalanması çok fazla.Bazen ilk 500 e girmiyor bazen ilk 20'de.Bu dalgalanma bitene kadar hit düşmesi devam edebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilg. müh.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu dışı ama imzanızdaki bilgisayar sitesinde Sağ ve sol sütündaki reklamlarınızı scrolla karşı sabitlemişsiniz..adsense politikssına aykırı bu. Uyarı alabilir ve ban yiyebilirsiniz.
www.farkineki.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam scroll daki reklamları geçtim, sitede 7 adet adsense reklamı var, farkettikleri veya şikayet edildiğiniz an adsensenizi uçururlar. izin verilen resmi adsense içerik reklam sayısı 3, bağlantı reklamı 3 , ve arama kutucuğu 1 dir, lakin 3 adete izin verilen içerik reklamını 7 adet kullanmışsınız ki bu adsense reklam politikalarına aykırıdır ve tesbit ettikleri an adsense hesabınız kapatılır bilginize.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)