brk adlı üyeden alıntı

Şurayı çok beğendim: :)
Tahminimce bazı blog yazarları kendilerine bir hedef koymuş. "Ben her gün en az 1 konu açacağım." Bu hedefi koyan arkadaşlar zamanla bu durumdan sıkılıyor ek olarak içerik oluşturamadığı günlerde sırf içerik oluşturma amacıyla alakasız ve boş makaleler yazıyor. Bu konular ziyaretçiyi tatmin etmediği gibi verilen emekte heba oluyor. Yazmak sanılanın aksine zor bir iştir ve içinizden geliyorsa yazabilirsiniz. Eğer içinizden yazmak gelmiyor ve içerik oluşturamıyorsanız, o gün içerik oluşturmayın. "5 adet kaliteli içerik 100 adet kalitesiz içerikten daha iyidir."


Beğenmenize sevindim :)

grafikyazar adlı üyeden alıntı

Güzel tavsiyeler, Teşekkürler.


Ben teşekkür ederim :)

sky tr adlı üyeden alıntı

bu ikisini iyi dedin :)

4- Google'a mı Ziyaretçiye mi çalışmalı?;
Google her zaman kendisi için değil ziyaretçi için çalışan ve emek veren sitelere değer vermiştir çünkü Google'da her zaman ziyaretçiye hızlı sonucu vermek için çalışan bu yönde çalışmalar yürüten bir arama motorudur. Bu yüzden sırf popüler etiket oluşturmak için konunun alakasız yerlere getirilmesi ve konuda etiket bombardımanı yapılması sizi ilk zamanlarda iyi yerlere getirse de uzun vade de başarısız olacağınız aşikar.
5- Sabırlı Olamamak;
Herkes sitesinin kısa zamanda iyi yerlere gelmesini ve tatmin edici paralar kazanmasını istemektedir fakat günümüzde her sektörde rekabet çok olmakla birlikte birçok webmasterın bilinçli olması kısa zamanda para kazanmayı zorlaştırmaktadır. Bu yüzden blog yazarlarının sabırlı olması ve en azından 6 ay boyunca bloguyla ilgilenmesi gerekmektedir. Sabırlı olmayan yazarlar bloglarını kapatarak farklı projelere yelken açmakta ve sabırlı olamadıkları için başarısızlıkta beraberinde gelmektedir.


Zamanında sıkça yaptığım hatalar, ben ders aldım, inş. arkadaşlarda ders alır :)