-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam bende almıştım, bir süre sonra düzeliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hostinger arada gidiyor geliyor karmaşık biraz, zorda kalmadıkça kullanmanı tavsiye etmem
xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bazen alt alan adı açtığınızda yada kendi alan adınız ile hosting aldığınızda nslerin yüklenmesi zaman alıyor onlarda bildiriyor zaten 24 saat içerisinde olur diye , alt alan adın da bu olmuyor bilgi gelmiyor ama sunucuda bazen yavaşlıklar oluyor bu yavaşlıklardan dolayı siteniz panelinizde aktif gözüksede siteye giriş sağlanamayabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben geçen hostinger e SMF kurdum birkere tıkladığım site çöküp 5 dk sonra yine açılıyordu bir sorun vardı galiba o zaman :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostinger vasat bir hizmet sağlayıcısı bence hiç vakit harcamayın orada, zamanında bende denemek amaçlı site falan açmıştım, cpu yüzde 2 bile vermemişler direk yönlendirme atıyordu siteye 5 kişi girse site çöküyordu :) Boşverin hostinger falan yani destek sistemide bir o kadar kötü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende denemek amaçlı kullanmıştım. Wordpress kurmuştum. Siteye sadece ben girmeme rağmen sürekli yönlendirme atıyordu. Sanırım Cpu oranı %1 :)
'' Cpu açlığının Afrikasıdır, Hostinger..!''
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar galiba aynı sorunu bende yaşıyorum bi blogdan öğrenerek filezilla ile wordpress kurdum daha sonra şu formülle admin paneline ulaşabileceğim yazıyodu
www.siteadresi.com/wordpress/wp-admin/install.phpancak malesef oraya kendi site adresimi yazdığımda siteme ulaşamıyorum sizce sebebi nedir
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı