-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bende katılıyorum ödülün kitap olması gerçekten çok iyi fakat hangi kitabı veriyorsunuz? Meraktan soruyorum :)
Başarılar dilerim...
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu siteyi bir ortakla beraber yürütüyoruz, aslında sosyal mecrada "komik video" olarak tasarlanan ve oldukça çok ses getiren viral reklamları inceledik, siz de bilirsiniz, erkek arkadaşının eşyalarını bir e-ticaret sitesinden satan kızın virali, bir erkeğin dünya turu atması virali (bir havayolu şirketi) bunları görünce biz de "neden olmasın biz de tasarlayalım" dedik. ama bu dediğiniz gibi farklı bir aşamada gerçekleşecek birşey. Bir başka beyinden de bu viral olayını duymak sevindirdi, sanırım buna eğileceğiz. Teşekkür ederim.
Ek Olarak: şu an hangi kitabı hediye edeceğimizi düşünmedik de, "bestseller kitaplar"dan birisi de olabilir, dünya klasiklerinden de olabilir diye düşündük. İlerleyen zamanda yan tarafta kitabın da adını söyleriz muhtemelen. Takip edin :) bir de sosyal mecra ile tanıştırırsanız "en çok beğenilen sosyal mesajın sahibine" de kitap hediye edeceğiz :) oradan gelenler de sözünüzü beğenebilir bu sayede ödülün sahibi olabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu projenin tek başına iş yapabileceği konusunda pek olumlu düşüncelerim yok.Ama insanların katılabileceği bir platform.Mesela kızlarsoruyor.com diye bi site var.Bu sitede insanlar sorular sorup cevaplar alıp sohbetler ediyolar.Birde iki cinsiyetin adminler kontrolünde bir araya geliceği bi ortam oldugu için insanlar akın ediyo.Projeni görünce kızlarsoruyor geldi hemen aklıma.
Senin projenin tek başına tutacağını zannetmiyorum.İnsanlar sırf mesaj vermek için sitene girerlermi biraz şüpheli bi durum.Ama mesela kızlarsoruyor gibi bir platformun yanında kullanılmış olsaydı senin projen katılan insan sayısı gerçekten yüksek olurdu.Hemde tahmin edemeyeceğin şekilde.Veya genel forumlardada denenebilir.Konu açarak değil tabiki uygun bi yazılımla insanların kullanabileceği sosyal mesaj platformu oluşturulabilir.
Ama malesef tek başına tutacağını düşünmüyorum fikir güzel ama bu fikrin dosta ihtiyacı var tek başına kazanamaz.Sağlam bi dostla beraber insanları çeken bir fikir olacağı kesin tabiki.
Fikir güzel hakkını vermek lazım
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Macolm X adlı üyeden alıntı
işte sırf bu etrafı olan kişi olsun diye, bir ortak aldım yanıma, bakalım sosyal mecrada tanıtmaya çalışacağız, arkadaşın çok sağlam çevresi var diye ümitlendik.. denemeden başaramayız.. hem de bu soru&cevap sistemini kurabilmeyi öğrenmiş oldum bunu hazırlarken. Kodlama bilgim arttı. Bakalım zaman gösterecek ;)
yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ben bu dost lazım cümlesini hani bir platform lazım anlamında söyledim yani senin projen bir genel forumun bünyesinde işlese sanki daha fazla iş yapar veya kızlar soruyor gibi sitede özellikle bu tarz sitelere çok yakışıcak fikrin bu tarz bi sitenin bünyesinde çalışsa güzel iş yapar.
Yani anlatmak istediğim insanlar sabah kalktığında hadi bi mesaj vereyim deyip sosyalmesaj.com a girmez ama zaten insanların sıkça uğradığı bir platformun bünyesinde olursa muhakkak dikkat çeker ve kullanılır diye düşünüyorum.
İlerde sohbet forum veya farklı tarzda insanların sık uğrayacağı bir projen olursa bu fikrinide muhakkak o projene dahil et bence.
Yani benim dısardan baktığımda gördüğüm bu.Tek başına tutması zor olan bir fikir.Ama bu fikri destekleyecek bir başka platform daha olursa iş yapar.
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence +1 sadece üyeler degilde ziyaretcilerde verebilsin. tabi ip kontrolü şartıyla
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gayet güzel bir proje, tema da gayet iyi sadece biraz daha professionel olabilirdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ogzhntr rumuzu ile bende geldim çok yakında projeniz popüler olacaktır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.