gereksiz saçma birşey. askerliğide kaldırır bunlar. nasıl olsa kankaları barzaniyle apoyla sık sık görüşüyolar. o kadar şehit gazi vermişiz umrunda değil kimsenin. terör bitti deniyo pkk yol kesip kimlik kontrolü yapıyo. yazık... bakalım bu işin sonu nereye gidecek...

Ek Olarak:

Nobledestiny adlı üyeden alıntı

Yaşım 17 bakmakla yükümlü olduğum kimse yok korkaklık değil gayet ciddiyim vicdani retçiyim insan öldürmek istemiyorum silah tutmak istemiyorum madem herkes vatana hizmet yapıcak kışlalarda tekdüze şekilde silahlı eğitimle değil sokakta gerekirse çöp toplarım doğuda ders veririm parkları sularım kamu görevi yaparım o şekilde yaparım herkes silah tutup insan öldürücek diye bişey yok.


bu şekilde vicdan olmaz bak. senin derdin başka insan öldürmek falan değil. dedelerimizde bu mantıkla kurtuluş savaşındayken "ben insan öldürmek istemiyorum bahçeleri suluyayım" diyebilirmiydi? daha doğrusu bu şekilde düşünse sana sulanıcak bahçe kalırmıydı?

sadece senmi insan öldürmek istemiyorsun? bende istemiyorum. ama teröristler öldürüyorsa napacaksın? bahçe sulayarak kurtarıcaksın? ayrıca her asker insan mı öldürüyor? sana askerliği birileri yanlış anlatmış ya da eşek şakası yapmış. unutma askerlik peygamber ocağıdır derler "vicdanı retçi" insan.