lostyazilim

Aylık Ödeme yapılan hosting

11 Mesajlar 2.518 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
1 ay önce webadam.com dan hosting aldım, geçen hafta 6 ay daha uzatmak için ücret ödedim bu hafta cpu'yu aştım site kapandı. Sorunun düzelmesi için sanal sunucu alın diyolar, en ucuz sanal sunucu 450tl, malesef imkanım yok. Geri kalan ücretimi geri iade edecekler bende bakşa hosting arıyorum.

Aylık ödeme yapabileceğim, cpu sıkıntısı yaşamayacağım bir hosting var mı bildiğiniz ?

wmaraci
reklam

ugurcanka ugurcanka Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 112 / 90
  • Ticaret 34, (%100)
digitalocean saat başına ödeme alıyor vps üzerine web server kurabiliyorsun bende başka bir firmadan aylık reseller kullanıyorum öteki ay burayı tercih edeceğim.

Aylık 5$

Developer

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
CPU derdi tüm hostlarda var kardeşim. Artık hosting işlerini bırakın. Hosting fiyatına VPS (sunucu) kullanın. Ve kendinize göre optimize edin. Sizden başka kimse giremez ve CPU derdi olamaz.

önerim: http://bit.ly/NoCDOk (digitalocean) aylık 5 $ paket işinizi görür. Ücretsiz her türlü yardım ederim.
AreTiaS

kişi bu mesajı beğendi.

KeremEr KeremEr keremer.com.tr E-Mail Onaysız
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 24 / 61
  • Ticaret 2, (%100)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

CPU derdi tüm hostlarda var kardeşim. Artık hosting işlerini bırakın. Hosting fiyatına VPS (sunucu) kullanın. Ve kendinize göre optimize edin. Sizden başka kimse giremez ve CPU derdi olamaz.

önerim: http://bit.ly/NoCDOk (digitalocean) aylık 5 $ paket işinizi görür. Ücretsiz her türlü yardım ederim.

vps'e geçince lisansına ödemek istemediğimiz cpanelden vazgeçmek durumundayız değilmi?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

Kerem Er adlı üyeden alıntı

vps'e geçince lisansına ödemek istemediğimiz cpanelden vazgeçmek durumundayız değilmi?

Evet VPS için aylık lisans fiyatları 15 dolardır. Elbette ücretsiz cpanel benzeri panellerde vardır. Ben şahsen panelsiz kullanıyorum böyle daha iyi.

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

Evet VPS için aylık lisans fiyatları 15 dolardır. Elbette ücretsiz cpanel benzeri panellerde vardır. Ben şahsen panelsiz kullanıyorum böyle daha iyi.

Kardeş film sitesi kurucam ne kadar cpu harcar bilmiyorum, vps sunucu filan kullanmadım daha önce nasıl kullanılır bilmiyorum. Sanırım Gd rating star wp eklentisi yüzünden cpu sorunu yaşadım. Paypal hesabımda yok yerli bir firma bulmam lazım ayrıca.

KeremEr KeremEr keremer.com.tr E-Mail Onaysız
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 24 / 61
  • Ticaret 2, (%100)

vps + ...bilisim.com adında bi domain alıp host satmaya çalışacak olan dahilere cpanel ücretlerindende haberi olsun diye sormuştum sağolun

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

trankoff adlı üyeden alıntı

Kardeş film sitesi kurucam ne kadar cpu harcar bilmiyorum, vps sunucu filan kullanmadım daha önce nasıl kullanılır bilmiyorum. Sanırım Gd rating star wp eklentisi yüzünden cpu sorunu yaşadım. Paypal hesabımda yok yerli bir firma bulmam lazım ayrıca.

paypal hesabınız yoksa kartlada yapmak mümkün hocam. Veya farklı yolla ödeme yapın paypaldan hesab açalım.

Ek Olarak:

Kerem Er adlı üyeden alıntı

vps + ...bilisim.com adında bi domain alıp host satmaya çalışacak olan dahilere cpanel ücretlerindende haberi olsun diye sormuştum sağolun

Rica ederim. Siz herkese inanmayın. VPS için cPanel fiyatı 15 dolardır aylık. Ama tüm hosting firmaları normal paylaşımlı hostlarda zaten cPanel verir ücretsiz. Bazı firmalarda farklı paneller olabilir.

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

paypal hesabınız yoksa kartlada yapmak mümkün hocam. Veya farklı yolla ödeme yapın paypaldan hesab açalım.

Hocam bildiğimden şaşmak istemiyorum, Vps filan bildiğim şeyler değil. Hosting bulsam iyi olucak. Cpu kullanım değeri olarak fazla olan bir host firması bulsam yeter.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

trankoff adlı üyeden alıntı

Hocam bildiğimden şaşmak istemiyorum, Vps filan bildiğim şeyler değil. Hosting bulsam iyi olucak. Cpu kullanım değeri olarak fazla olan bir host firması bulsam yeter.

CPU değerli nerdeyse hepsinde yüzde 25dir. Bazıları fazla rakam deselerde inanmıyorum. Ama yinede aklıma bir firma gelirse yazarım size. VPS de zor bişey değil. Hazır kurulu şekilde hostla aynıdır. Zaten vps paneline girmiyorun. Tüm işlerini cpanelde veya wordpress admin panelden yapıyorsun o kadar. Normal hostinglerde cpu sorunu için cache eklentileri veya cdn gibi servisler kullanabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al