Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Edirne'de başladı şirket ancak şu anda Yapı Kredi Plaza'da yani istanbuldayız. Ben Fransa'da bulunuyorum Türkiye'de bulunan şirket şu anda istanbulda LTD olarak faliyetine devam ediyor yakında A.Ş olarak yeni bir çalışma içerisinde olacağız.

Ek Olarak:
Fransa'da mı yaşıyorsunuz Türkiye'de 20 Mbps fiber bağlantı nereye verildi yada verildi mi bilmiyorum avrupada iseniz durum farklı hemen her evdeki bağlantı en az 20 Mb dir. Kusura bakmayın kimsenin üzerine bir şey yıkmak için yazmıyorum sadece 3Gbps luk bağlantıda nasıl olurda yavaş açabilir diye düşünüyorum.


Türkiye'nin alt yapısı dünyadaki en büyük alt yapılardan birisi yanlış anlamayın ama, fiber alt yapı üzerinden(tek kablodan) Dünyanın en fazla gönderimini yapan ülke TÜRKİYE.

Türkiye'de %60'ine 20mbps alt yapı ulaşmış durumda neredeyse (tahminim) bendede 20 mbps HİPERNET alt yapı mevcut. Siteniz gerçekten yavaş.

Türkiye'de artık herkes minimum 20 mbps'e geçiş yapıyor ki çoğunluk 30-50-100 mbps 'i tercih ediyor özellikle öğrenci evleri.

Ana sayfanın kodlamasını gözden geçirip elinizden geldiğince optimize etmeye çalışın bence. Diğer sayfalar biraz daha yavaş olabilir. Google'dada bu böyledir. Arama sayfası hız performansı yüksektir, aynı şekilde yandextede. Ancak diğer servisleri o kadar hızlı değildir.