Bu arada arkadaşlar çok özür diliyorum hatayı bende farkettim ancak local de yaşamadığımız bir hataydı ADN'de yaşanan bir sorun ile alakalı. ADN'in bazı fonksiyonları görmediğini farkettik şimdi bizde cache yoğunluğu olduğu için son güncellemede farkedemedik ancak uyarılarda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum büyük bir sorun değil ancak yine de olumsuz bir durum söz konusu herkesden özür diliyorum bunun için yeni güncellemeyi ADN'den çıkarmam biraz zaman alıcak ama kısa sürede düzelteceğim.

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin alt yapısı dünyadaki en büyük alt yapılardan birisi yanlış anlamayın ama, fiber alt yapı üzerinden(tek kablodan) Dünyanın en fazla gönderimini yapan ülke TÜRKİYE.

Türkiye'de %60'ine 20mbps alt yapı ulaşmış durumda neredeyse (tahminim) bendede 20 mbps HİPERNET alt yapı mevcut. Siteniz gerçekten yavaş.

Türkiye'de artık herkes minimum 20 mbps'e geçiş yapıyor ki çoğunluk 30-50-100 mbps 'i tercih ediyor özellikle öğrenci evleri.

Ana sayfanın kodlamasını gözden geçirip elinizden geldiğince optimize etmeye çalışın bence. Diğer sayfalar biraz daha yavaş olabilir. Google'dada bu böyledir. Arama sayfası hız performansı yüksektir, aynı şekilde yandextede. Ancak diğer servisleri o kadar hızlı değildir.

Değerli engin çok özür diliyorum ama inanın bilgim yok ancak şunu biliyorum Avrupa'da Free Fransa'da ve Numericable yine fransada sadece Fiber bağlantıyı verebilen kuruluşlar. Türkiye'de sunucu için 500 Mbps'u vermek için aylık 3500 dolar istediler ben ise Avrupa'da 3Gbps bağlantıyı 645 Euro'ya alıyorum. Türkiye'de internet ateş pahası bu nedenle 100 Mbps'u sunuculara paylaşımsız olarak veriyorlar diye biliyordum ancak evlerde olduğunu sizden öğrendim.