Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Bu arada arkadaşlar çok özür diliyorum hatayı bende farkettim ancak local de yaşamadığımız bir hataydı ADN'de yaşanan bir sorun ile alakalı. ADN'in bazı fonksiyonları görmediğini farkettik şimdi bizde cache yoğunluğu olduğu için son güncellemede farkedemedik ancak uyarılarda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum büyük bir sorun değil ancak yine de olumsuz bir durum söz konusu herkesden özür diliyorum bunun için yeni güncellemeyi ADN'den çıkarmam biraz zaman alıcak ama kısa sürede düzelteceğim.

Ek Olarak:
Değerli engin çok özür diliyorum ama inanın bilgim yok ancak şunu biliyorum Avrupa'da Free Fransa'da ve Numericable yine fransada sadece Fiber bağlantıyı verebilen kuruluşlar. Türkiye'de sunucu için 500 Mbps'u vermek için aylık 3500 dolar istediler ben ise Avrupa'da 3Gbps bağlantıyı 645 Euro'ya alıyorum. Türkiye'de internet ateş pahası bu nedenle 100 Mbps'u sunuculara paylaşımsız olarak veriyorlar diye biliyordum ancak evlerde olduğunu sizden öğrendim.

Rica ederim hocam, siteniz normalde yavaş değil sadece alternatiflere göre yani (google, yandex) çok olmasada biraz fark var. İlk açılış özellikle çok fark ediyor. Sonrakilerde bu sorun büyük oranda azalıyor. Ama buda büyük ihtimalle sunucunun yurt dışı olmasından kaynaklıdır büyük ihtimalle ;)