ademd adlı üyeden alıntı

Dostum seni anlıyorum da senin sorun yanlış. Sormak istediğin şeyi yanlış bir soruyla sormuşsun. Cevabını ben söyleyim sana, bu tapeleri yayınlayan twitter hesabı ortalama her 3 günde bir kapatılıyor. Tabi hemen yenisi açılıyor ve 1 saat bile geçmeden 100k takipçiyi aşıyor ve bende dahil bir çok kullanıcı "takip et"meden izleyici olarak takipteyiz. Üstteki postta kendinde olayı çözmüşsün, sosyal medyada ne kadar popülersen o kadar izleyicin olur. Şuan sıfırdan sayfa kasmak zor olacağı için hazır sayfa yada takipçi satın alıp bu işe girişebilirsin, bu riski almak istiyorsan tabi :rolleyes:

Yani şuan elimde 1milyonluk sayfa olsa eminim çok güzel kazançlar sağlarım düşünsenize bir film sitesi açıyorsunuz 1milyonluk sayfanızdan 1 kere paylaşmak yeterli :) çok duvara vuruyorum kafamı zamanında facebook ilk popüler olduğu zamanlar sayfa açmadığım için şimdi herkez sayfa beğendirme derdinde olduğu için kimse birşey beğenmiyor tüm sayfalar bot aktif olmayan kullanıcılarla dolu örnek 100bin beğeni 300 kişi hakkında konuşuyor :)