-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hayvan Sever
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense iyidir Biran önce Hesabı Almaya Bakın Herşeyi Denediniz Olmadıysa Blogger Açın Sadece Belirgin Paylaşım Yapın Paylaşımlara Bakıyorlar En Fazla 1 Ay içinde Kesin Hesabınız Açılıyor Bloggerden ilk Defa Adsense Hesabı Açmadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://musainci.blogspot.com blogum ilk onaydan geçti.2.onay için halen inceleniyor.çözüm önerileriniz ya da yapmam gerekenleri belirtir misiniz?teşekkürler.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
eğitimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Adsense almak için Özgün içerik ve sadece bugüne yönelik değil her daim aranacak konlar üzerinde yazın kesinlikle alırsınız. ve reklam yerleşimleri de dahil olmak üzere sitenizin tasarımı kesinlikle önemli mesela sizin sitenizin tasarımına şu hali ile adsense'nin reklam vereceğini düşünmüyorum. heleki eğer şukoyduğunuz gibi sabit reklam eklerseniz adsense alsanız bile kesinlikle banlanırsınız. Ben bu nedenle 1 kez uyarı yedim sabit reklam olmayacak diye. Ben şanslı idim sadece uyarıldım bir dahaki sefere direkt ban da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
agakin adlı üyeden alıntı
Hocam Adsense almak için Özgün içerik ve sadece bugüne yönelik değil her daim aranacak konlar üzerinde yazın kesinlikle alırsınız. ve reklam yerleşimleri de dahil olmak üzere sitenizin tasarımı kesinlikle önemli mesela sizin sitenizin tasarımına şu hali ile adsense'nin reklam vereceğini düşünmüyorum. heleki eğer şukoyduğunuz gibi sabit reklam eklerseniz adsense alsanız bile kesinlikle banlanırsınız. Ben bu nedenle 1 kez uyarı yedim sabit reklam olmayacak diye. Ben şanslı idim sadece uyarıldım bir dahaki sefere direkt ban da olabilir.
Hocam cevabı bana yazdınız sanırım.teşekkürler öncelikle.bu gün baya bir blog denemesi yaptım.Ancak yükledikten sonra temaya ait resimleri kaldıramadım.içerik olarak da söylediklerinizi dikkate alacağım.ama reklam konusunu tam anlamadım.sabit derken başka bir şekilde koyma şansım var mı?varsa bilmiyorum .zaten dediğim gibi temayı bile tam uygulayacak bilgim çok yok açıkçası
herseyiblogluyorum.blogspot.com