lostyazilim
tr.link

Google adsense sitemi onaylamıyor neden acaba?

27 Mesajlar 6.958 Okunma
acebozum
tr.link

Onuradali Onuradali position:fixed Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Site
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 736
  • Beğeniler 298 / 136
  • Ticaret 2, (%100)

imlesene adlı üyeden alıntı

aynen hocam kanaldan sonra bi de site için onay süreci var hosted account diye bir yazı beliriyor hesapta.

grafikyazar adlı üyeden alıntı

Yani youtube dan adsense hesabi almanin siteniz için bir faydası yok.

Nasıl yani şimdi ben başvuru yaptım onaylanmadı diyelim youtube kazançlarını ne yapıcam yani adsense onaylamaları zorunlu değil mi

elektronikssl
webimgo

bylejyoner bylejyoner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

seyitshn adlı üyeden alıntı

Normal bir google hesabıyla youtube adsenseye başvuracaksınız.Hesabınızda resim olsun , ne bileyim kullanıcı adınızı felan alın.Sonra telif hakkı olmayan 5-10 tane video yükleyin ve adsenseye başvurun en geç 2 saat içinde dönüş yaparlar %90'da onaylanırsın.Aynı adsense hesabında hem youtube kanalın hemde siten olabilir.

artık youtube ve blogger üzerinden alınan reklamlar normal sitelere eklenmiyor google yine inceleme yapıyor siteye

seyitshn seyitshn < Seyit ŞAHİN > Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 686
  • Beğeniler 64 / 90
  • Ticaret 52, (%98)

bylejyoner adlı üyeden alıntı

artık youtube ve blogger üzerinden alınan reklamlar normal sitelere eklenmiyor google yine inceleme yapıyor siteye

3 gün önce ekledim?

bylejyoner bylejyoner Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 5 / 11
  • Ticaret 3, (%67)

seyitshn adlı üyeden alıntı

3 gün önce ekledim?

bi özele gelirmisin ozaman ?

wmaraci
wmaraci

sahintayfun sahintayfun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Hayvan Sever
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ş**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 7 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense iyidir Biran önce Hesabı Almaya Bakın Herşeyi Denediniz Olmadıysa Blogger Açın Sadece Belirgin Paylaşım Yapın Paylaşımlara Bakıyorlar En Fazla 1 Ay içinde Kesin Hesabınız Açılıyor Bloggerden ilk Defa Adsense Hesabı Açmadım

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
http://musainci.blogspot.com blogum ilk onaydan geçti.2.onay için halen inceleniyor.çözüm önerileriniz ya da yapmam gerekenleri belirtir misiniz?teşekkürler.

herseyiblogluyorum.blogspot.com

agakin agakin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam Adsense almak için Özgün içerik ve sadece bugüne yönelik değil her daim aranacak konlar üzerinde yazın kesinlikle alırsınız. ve reklam yerleşimleri de dahil olmak üzere sitenizin tasarımı kesinlikle önemli mesela sizin sitenizin tasarımına şu hali ile adsense'nin reklam vereceğini düşünmüyorum. heleki eğer şukoyduğunuz gibi sabit reklam eklerseniz adsense alsanız bile kesinlikle banlanırsınız. Ben bu nedenle 1 kez uyarı yedim sabit reklam olmayacak diye. Ben şanslı idim sadece uyarıldım bir dahaki sefere direkt ban da olabilir.

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

agakin adlı üyeden alıntı

Hocam Adsense almak için Özgün içerik ve sadece bugüne yönelik değil her daim aranacak konlar üzerinde yazın kesinlikle alırsınız. ve reklam yerleşimleri de dahil olmak üzere sitenizin tasarımı kesinlikle önemli mesela sizin sitenizin tasarımına şu hali ile adsense'nin reklam vereceğini düşünmüyorum. heleki eğer şukoyduğunuz gibi sabit reklam eklerseniz adsense alsanız bile kesinlikle banlanırsınız. Ben bu nedenle 1 kez uyarı yedim sabit reklam olmayacak diye. Ben şanslı idim sadece uyarıldım bir dahaki sefere direkt ban da olabilir.

Hocam cevabı bana yazdınız sanırım.teşekkürler öncelikle.bu gün baya bir blog denemesi yaptım.Ancak yükledikten sonra temaya ait resimleri kaldıramadım.içerik olarak da söylediklerinizi dikkate alacağım.ama reklam konusunu tam anlamadım.sabit derken başka bir şekilde koyma şansım var mı?varsa bilmiyorum .zaten dediğim gibi temayı bile tam uygulayacak bilgim çok yok açıkçası

herseyiblogluyorum.blogspot.com

agakin agakin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 95
  • Beğeniler 5 / 16
  • Ticaret 5, (%100)

genchakan adlı üyeden alıntı

Hocam cevabı bana yazdınız sanırım.teşekkürler öncelikle.bu gün baya bir blog denemesi yaptım.Ancak yükledikten sonra temaya ait resimleri kaldıramadım.içerik olarak da söylediklerinizi dikkate alacağım.ama reklam konusunu tam anlamadım.sabit derken başka bir şekilde koyma şansım var mı?varsa bilmiyorum .zaten dediğim gibi temayı bile tam uygulayacak bilgim çok yok açıkçası

Sabittten kastım site ile birlikte hareket etmeyen reklamlardan bahsediyorum.. yani siz mouse ile hareket ederken reklamlar sabit duruyorsa adsense buna izin vermez.Eğer bilginiz yoksa bi yerden başlamak gerekiyor.

Gerbelas Gerbelas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 73 / 73
  • Ticaret 10, (%100)

genchakan adlı üyeden alıntı

http://musainci.blogspot.com blogum ilk onaydan geçti.2.onay için halen inceleniyor.çözüm önerileriniz ya da yapmam gerekenleri belirtir misiniz?teşekkürler.

Adsense reklamlarınız görünüyor hocam. Kabul edilmiş sanırım, hayırlı olsun :-)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al