lostyazilim

230 Özgün Yazı-1000+ Tekil Hit-Adsense yok?

17 Mesajlar 3.023 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
site açılmıyor bu arada?

wmaraci
reklam

Gerbelas Gerbelas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 73 / 73
  • Ticaret 10, (%100)

ehliblog adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizin meta tag ayarlarını denetlediniz mi?Açıklamalar tam olarak görünüyor mu?

ehliblog;
Yorumunuz için ve bloğumu kurduğum günden beri ara ara yararlandığım bloğunuz için teşekkürler. Meta Tag dediğiniz sanırım Ayarlar-Arama Tercihleri bölümündeki 150 karakterlik meta etiketler oluyor. Kontrol ettim, sıkıntı yok gibi.

Ek Olarak:

murat41 adlı üyeden alıntı

ilk iş temanıda degişmen berbat bir tema sayfa içi css hep yanlıs anlaam ama 5 para etmez

Yok hocam, yanlış anlaşılacak bir şey yok. Bana tavsiye lazım zaten. Ancak maalesef CSS'nin ne olduğu ve nasıl düzeltilmesi ile ilgili hiç bilgim yok. Ben de farkındayım, içerik iyi ama teknik berbat. Beş para etmez :-)

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

reddedilme sebebi nedir?

Şimdiye kadar Politikalar ile Uyumlu değil diyordu. Bu hafta da ''yetersiz içerik'' denildi.

Ek Olarak:

Maganda adlı üyeden alıntı

bloggerın kendi beyaz temasını kullan gereksizleri kaldır :) yeniden başka maille sıfırdan farklı ıp ile başvur vs

Kullandığım tema da zaten blogger'in teması aslında. Sadece biraz özelleştirdim. Ancak sanırım yine değiştirmek zorunda kalacağım.

Ek Olarak:

kramper adlı üyeden alıntı

site açılmıyor bu arada?

An itibariyle bende sıkıntı yok hocam, açılıyor yani.

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
19 kişi okuyor bir adsense mağduru da ben :D başvurdum cevap gelmedi aylarca.

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)
Al 000webhost.com dan ücretsiz bir host. ücretsiz .tk uzantılı adres al Kur içine wordpressi, içine 2 adet uzunca özgün bir makale gir. Sitenin ana sayfası indexlenince basvuruyu yap hayırlı olsun ;)

wmaraci
wmaraci

YusufKISA YusufKISA yusufkisa.com Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek YMM Hizmetleri
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 81 / 104
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam birdaha başvuru yapmak isterseniz Adsense 'yi konferans 'ta duydum 'u seçin ben yyazar.com gibi ilgisiz bir site üzerinden hesap aldım pin 'de geldi adresime.

Untouchable Untouchable Kendimim Kendim Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 18 / 84
  • Ticaret 0, (%0)
Benim anladığım kadarı ile google da pek içeriği olmayan siteleri daha çok seviyor, adsense alımı o kadarda kolaylaştığını düşünüyorum. Benim tavsiyem içeriği az olan bir oyun bulun biraz o oyun hakkında bilgi toplayın bir miktarda özgün yazı ile kolay bir şekilde alınabileceğini düşünüyorum. Biz de çok uzun süre adsense alamamıştık ve bir online oyun oynamaya başlamıştık, arkadaş ile o oyun üzerinden site açmıştık ve ilk seferde kabul edilmiştik.
Belki tesadüfen oldu ama en azından işe yaramıştı sonra da oyunu oynamayı bırakmıştık :)

Gerbelas Gerbelas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad R** Ö**
  • Mesajlar 319
  • Beğeniler 73 / 73
  • Ticaret 10, (%100)

Yusuf KISA adlı üyeden alıntı

Hocam birdaha başvuru yapmak isterseniz Adsense 'yi konferans 'ta duydum 'u seçin ben yyazar.com gibi ilgisiz bir site üzerinden hesap aldım pin 'de geldi adresime.

Onu da yaptım hocam. Son 2 aydır konferansta duydum olarak başvuruyorum; ancak elde var sıfır. İnanın, piyasadaki tüm tavsiyeleri denemişimdir; ama adsense gıcık mı oldu ne oldu anlamadım :-)

Ek Olarak:

Untouchable adlı üyeden alıntı

Benim anladığım kadarı ile google da pek içeriği olmayan siteleri daha çok seviyor, adsense alımı o kadarda kolaylaştığını düşünüyorum. Benim tavsiyem içeriği az olan bir oyun bulun biraz o oyun hakkında bilgi toplayın bir miktarda özgün yazı ile kolay bir şekilde alınabileceğini düşünüyorum. Biz de çok uzun süre adsense alamamıştık ve bir online oyun oynamaya başlamıştık, arkadaş ile o oyun üzerinden site açmıştık ve ilk seferde kabul edilmiştik.
Belki tesadüfen oldu ama en azından işe yaramıştı sonra da oyunu oynamayı bırakmıştık :)

Valla hocam ben artık amuda kalksam adsense alabileceğimi düşünmüyorum. Konusu az bulunur, reklam vereni çok olur diye klimalar ile ilgili blog açtım. 50 kadar tamamı özgün 300-600 kelimelik makale yazdım. Yetersiz içerik denildi. Artık başka blog açmak inanın çok zor geliyor. Erkek bakımı ile ilgili blog açtım, 33 uzun ve özgün makale yazdım. Tüm görselleri bizzat bakım ürünleri satan mağazalarda çektim, tek kopya görsel kullanmadım. Politikalara uygun değil mesajı aldım. Onun için artık yan blog açmaktan sıkıldım. Yine de tavsiyeniz için teşekkürler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al