lostyazilim
tr.link

Kılıçdaroğlu Montajı

5 Mesajlar 1.295 Okunma
lstbozum
tr.link

Umitunal Umitunal Webfaresi.net Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webfaresi.net r00tadmin
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ü**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 379 / 378
  • Ticaret 27, (%93)
Bu Aralar Sıkça Gündemde Olan Montoj Tartışmalarına Son Verir Bu Son YükLenen Video BAKALIM daha neler Olacak Türkiye Siyaseti Neler'le Uğraşıyor :)

BU ARADA EKLEMEK İSTERİM KİMSEYİ SAVUNMA AMAÇLI EKLEMEDİM KOMİK BULDUM YAYINLADIM

Kılıçdaroğlu Montajı

Webfaresi.net Beklerim
wmaraci
reklam

Untouchable Untouchable Kendimim Kendim Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 18 / 84
  • Ticaret 0, (%0)
Bunu moviemakerla bile yaparsın aslında zor değil ama keşke yapmışken kılıçdaroğlunu birileri ile diyalog şeklinde ve gerçekten bir yerden çekilmiş şekilde yapsalardı o zaman bir çok kişi olabilir ya diye bilirdi ama bu verdiğin videodaki montaj o kadar komik olmuş ki tayyibin ses kaydının gerçek olma olasılığını arttırıyor. Yani iyilik yapalım derken bu şekilde kötülük yapmışlar.

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
Bana göre bu sesler zaten Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından derlenmiş montaj
youtube girip Kılıçdaroğlu'nun 3-4 konuşmasını bulup konuşmaları düzenlesen yaparsın ama bunun yerine ses taklit nasıl yapılır bununla ilgili hiç bir kanıt gösteremediler zaten sesi benzeyenler konuşmuş falan filanla olayı bitirdiler. AKP kendini aklamak için böyle bir şey yapma ihtiyacı duydu zaten yapmamış olan insan böyle bir şeye gerek duymazdı. Ama telefon konuşmasındaki konuşmaların hiç biri başbakanın konuşmasında yok ve kısık sesle konuşuyor ne kadar yalan deseler de montaj deseler de konuşmalar da hiç montaj var gibi değil zaten bunu yalanlamak akp için basit bir şeydi 2-3 yerden montajdır raporu birde Kılıçdaroğlu'nun montajlı sesi herkesin inandırıp yola devam etmekti amaç her zaman olduğu gibi...

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Burhan Kuzu dedi ki : Bunlar gerçek bile olsa bize oy verenler inanmaz...
Umitoloji KartPazar Turkcedu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Hala aklamaya çalışan adamlar varya gördükçe deliriyorum, başka bir siyasi parti yada kişi hakkında birşeyler olsa daha izlemeden inanır bizim hülocular 10 larca kayıtın hepsinede sahte gözüyle bakıyorlar. Camide içki var dedi padişah inandılar, türbanlı bayanı dövmüşler falan filan diyip fişledi mitinglerde milleti inandılar, salladı da salladı padişah, görüntüsü olmayan aslı olmayan bilgileri. Buna rağmen bu adama tapınıyorlar ya Allah belanızı versin diyecek sözüm de kalmadı laf anlatacak gücümde.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al