Kesinlikle katılıyorum haklısın, ve yapılan temalarda aslında çok öyle göze gelen temalar değil. Kimseye haksızlık etmek istemem Türk yapımcılarında çok kaliteli temaları var ama olayı genele vurduğumuzda yabancıların profesyonel anlamda temaları çok daha kaliteli. Bende isterim elin yabancısından alacağıma Türk yapımcıdan almak.
Elbetde kendi içimziden yapan birisi olursa burdan alırız ama inanın o kadar kalitelisi yok. Mesela *** veya diğer forumlarda orta sıradan bir temayı en az 40 en fazla 150 tl ye satıyorlar. Update de olmuyor. Ama themeforeste istenilen kadar destek veiyorlar, online dökümanlar var temada ve zaman zaman temayı güncelliyorlar. Bu gibi şeylerin değişmesi şart. Türkiyede güzel iş başaranlar var. Güzel tasarımcılar, güzel grafikerler var. Fakat bunlarda büyük projeler yapıyor ve hosting veya diğer büyük siteleri tasarlıyor. Bu tür 40-50 dolarlık site yada tema yapan yok. Yani profesyönel olarak yapan yok.
Ve en önemlisi artık warez işlerini bırakmamız lazım. Ben uzun zamandır artık eklenti, tema, script ne olursa themeforesten alıyorum. Nette olsa bile. Çünkü temiz olduğunu, ve zaman zaman güncellendiğini biliyorum.