lostyazilim
tr.link

google yeniden değerlendirme isteği...

6 Mesajlar 1.257 Okunma
acebozum
tr.link

ragon ragon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 31, (%100)
Arkadaşlar sitem google sıralamasında birden düşmeye başlamıştı. webmaster toolstan baktım manuel işlemlerde yeniden değerlendirme isteği yolladım.

http://www.hdfilm720p.net/ için yeniden değerlendirme isteğinizi işleme koyduk.

http://www.hdfilm720p.net/ sitesinin sahibinden bir yeniden değerlendirme isteği aldık.
Sitenizi şimdi inceledik. Bir siteyi incelediğimizde, kalite yönergelerimizi ihlal edip etmediğini kontrol eder ve uygun durumlarda, siteye uygulanan manuel spam işlemini iptal eder veya düzenleriz. Sitenize uygulanmakta olan işlemleri görüntülemek için Web Yöneticisi Araçları'ndaki Manuel İşlemler sayfasını kullanabilirsiniz.
Siteniz Google arama sonuçlarında görünmüyorsa veya eskisine göre daha kötü bir performans gösteriyorsa, sorunun olası nedenlerini tanımlamak ve düzeltmek için Yardım Merkezimize göz atın.

Böyle bir cevap geldi... Gerçekten bilgisi olan arkadaşlar bunun anlamı ne? Site düzelecek mi?

wmaraci
reklam

Doxan9 Doxan9 Yok Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
10 güne kadar bir cevap gelir hocam. ? Manuel spam işlemi, yüzeysel içerikten dolayımı yoksa paralı bağlantı uyarısı ile mi geldi?

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 31, (%100)
Sebep
Sitenize yönelik doğal olmayan bağlantılar—etki yaratmaya yönelik bağlantılar
Google, bu sitedeki sayfalara işaret eden, doğal olmayan, yapay, yanıltıcı veya aldatıcı bağlantı düzeni algıladı. Bazı bağlantılar Web yöneticisinin denetimi dışında olabilir. Bu nedenle, bu sorun için sitenin tamamına yönelik sıralamayla ilgili bir işlem yerine doğal olmayan bağlantıları hedefleyen işlem gerçekleştiriyoruz. Daha fazla bilgi edinin.

Böyle yazıyo. Bu mesajın haricinde bi mesaj daha mı gelecek googledan?

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Sizin siteniz backlink sebebi ile spam a girmiş. Google web master araçlarına kayıtlı ise site google disallow backlink aracından değersiz bağlantılarınızı silin. ve yeniden değerlendirme siteğini yniden gönderin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 7 / 19
  • Ticaret 31, (%100)

Doxan9 adlı üyeden alıntı

Sizin siteniz backlink sebebi ile spam a girmiş. Google web master araçlarına kayıtlı ise site google disallow backlink aracından değersiz bağlantılarınızı silin. ve yeniden değerlendirme siteğini yniden gönderin.

birkaçını sildim ama hangisi yüzünden ceza aldıgımı söylemedigi için bilmiyorum. şimdi yollayınca 1 hafta sonra siteniz degerlendirmeye alındı diye cevap geldi. ne site düzeldi ne de hangi backlinkten dolayı ceza aldıgını söyledi. bana tekrar cevap gelecek mi ?

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 427
  • Beğeniler 75 / 101
  • Ticaret 6, (%100)
Bence Hiç uğraşmayın. Yeni bir domaine 301 yönlendirme yapım Google Wm araçlarından da eski siteyi yeni siteye taşıyın. Sorun %90 çözülür.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al