lostyazilim

Standart Wmaracindan biri İçerikleri çalmış ne yapmalıyım ?

8 Mesajlar 831 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
arkadaşlar sitesini gezerken eski sitemin (yaklasik 1 hafta önce sattığım) içeriklerini çalmış hemde a'dan z'ye kalınlık ve düzenlemesine kadar kelimeleri çalmış fotoğraflarda site ismi etiketi olmasına rağmen utanmadan çalmış.

çalan link: http://webklavuz.blogspot.com.tr/2014/02/youtube-2160p-secenegi-eklendi.html

orjinal link: http://weblogcum.blogspot.com/2014/02/youtubea-2160p-secenegi-eklendi.html

(konuyu ben kendim emekle yazdım çalması 1 dakika) yazık.

sorum şu siteyi nasıl şikayet edebilirim. index lerini nasıl düşürebilirim.

İlahi Dinle, İlahi İzle, İlahi İndir

İlahi, İlahiler Şehri

wmaraci
reklam

resul37c resul37c WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)
Aynı durumu bende yaşadım.İnsanın öyle zoruna gidiyor ki emeğinle yazdığın yazıyı adamlar bir bot ile 1 dakika da bütün konularını çalıyor.Ben de çareye yazılarımın için de sitemin adını,resimlerde sitemin ismini,linklerim de site isimli rar şifresi daha sonradan şifre koymadan dosyaya site ismimi yazdım.Kim bilir hala çalıyorlardır Allah'a havale ediyorum ne diyeyim başka,

ercoxx ercoxx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Eğer bot kullanıyorsa şu şekilde kendi yararına çek bir eklenti vardı kaynak belirtiyordu kopyalanınca farkedeceğini pek sanmam ;)

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
http://wmaraci.com/forum/teknoloji-donanim/sigarayi-birakmanin-yeni-yontemi-tetris-127426.html

Site sahibi forumda üye ve konu açmış. Google Spam'dan şikayet edebilirsiniz.

Not: 97 doğumluymuş, forumda 23 yaşında gözüküyor. Uyarı mesaj atmanız daha sağlıklı.

iyi.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

ercoxx adlı üyeden alıntı

Eğer bot kullanıyorsa şu şekilde kendi yararına çek bir eklenti vardı kaynak belirtiyordu kopyalanınca farkedeceğini pek sanmam ;)

resul37c adlı üyeden alıntı

Aynı durumu bende yaşadım.İnsanın öyle zoruna gidiyor ki emeğinle yazdığın yazıyı adamlar bir bot ile 1 dakika da bütün konularını çalıyor.Ben de çareye yazılarımın için de sitemin adını,resimlerde sitemin ismini,linklerim de site isimli rar şifresi daha sonradan şifre koymadan dosyaya site ismimi yazdım.Kim bilir hala çalıyorlardır Allah'a havale ediyorum ne diyeyim başka,

site sahibine bildirim yaptım. bakalım ne olacak.

• Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)
Benimkini sadece bir kişi değil bir çok kişi çalmıştı ben kaldır dediğim de maşallah herkes çalıyor kimse bir şey demiyor sen mi diyorsun diye beni azarladılar.Kardeşim vallahi yapılacak bir şey yok, ama benim sitem popüler olduğu için neredeyse her oyun da ve kesin olarak anahtar kelimelerde ilk sayfada.Yani diyeceğim site popülerse çalsa seni geçemiyor.Ama tavsiyem yazı içerisin de site ismini geçir,resimlere isim ekle ve benzeri şeyler,

• Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

resul37c adlı üyeden alıntı

Benimkini sadece bir kişi değil bir çok kişi çalmıştı ben kaldır dediğim de maşallah herkes çalıyor kimse bir şey demiyor sen mi diyorsun diye beni azarladılar.Kardeşim vallahi yapılacak bir şey yok, ama benim sitem popüler olduğu için neredeyse her oyun da ve kesin olarak anahtar kelimelerde ilk sayfada.Yani diyeceğim site popülerse çalsa seni geçemiyor.Ama tavsiyem yazı içerisin de site ismini geçir,resimlere isim ekle ve benzeri şeyler,

hocam ben her sitemde özgün veya bir konuyu alırım özetini çıkarır kendi anlatımımı eklerim resimlere de mutlaka logomu koyarım o paylasımlarda da logo vardı. ama yinede calmıslar

• Üyelik 23.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 614
  • Beğeniler 49 / 102
  • Ticaret 5, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

hocam ben her sitemde özgün veya bir konuyu alırım özetini çıkarır kendi anlatımımı eklerim resimlere de mutlaka logomu koyarım o paylasımlarda da logo vardı. ama yinede calmıslar

Haklısın kardeşim çalar ş*r*fs*zl*r kendi özgün yazın olunca böle durumlarda insanın gerçekten zoruna gidiyor ben seni anlayabiliyorum şuan, gerçekten bu tür insanlara diyecek laf bulamıyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al