Online dergi yayınlamayı düşünüyorum. Kendi sitemdeki makaleleri pdf haline getirip yayınlayacaktım. Düşündüm ki içerik sınırlı olacak. Bende siz değerleri dostlarımı da işin içine katmak istedim. Bu dergi mütevazı, basit tasarımlı bir dergi olacak. Maksat ziyaretçilerimiz daha fazla içerik görsün sitemize hit gelsin.

Siz değerli dostlar haftalık olarak word dosyası halinde kendi sitenizde hali hazırda var olan yazınızı altında kaynağı ile birlikte bana yolluyorsunuz. Bende yazınızı bir word dosyasında toplayıp yayınlıyorum. Daha sonra herkes kendi sitesine bu dergiyi yayınlıyor. Unutmayın bu dergi bir nevi dayanışma dergisi olacak.

Yazarkafe'yi bilmeyen yoktur. Bir nevi onun tarzı olacak. Fakat PDF şeklinde olacak. Haftalık yayınlanacak. Herkesin linki olacak. Herkes sitesinde paylaşacak. Tüm ziyaretçilerimiz faydalanacak.

Derginin ismini anlayış manasına gelen "TELAKKİ" koymayı düşünüyorum. İçerik olarak da yasal her içeriğe açık; belli bir kategori olmasına gerek yok. Eğitim, sanat, bilim hiç fark etmez.

Google Drive'de bir klasör oluşturdum. Buraya sitenizdeki içerikleri word halinde upload edebilirsiniz.

Katılmak isteyen site sahipleri ya da köşe yazısı paylaşmak isteyenler e-posta adreslerini pm olarak atabilirler. Bu adresleri Google driver için kullanacağım. Ayrıca grup içi iletişimimizi de Google drive üzerinden yapacağız.

Geliri yok ki bu işin diyenler olabilir. Amacımız gelir sağlamak değil ortak bir çalışma yapmak, sitemizi paylaşmak, hit kazanmak, sitemizin reklamını yapmak.

Değerli görüşlerinizi ve pm'lerinizi bekliyorum. Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.

Derginin içeriğini özetlersek:
Kapak
İçindekiler
Örnek Yazı ->Başlık - Yazı - Alınan Sitenin Adresi
Aralara sitelerimizin banner olarak reklamlanı koyabiliriz. Reklamı konacak siteleri ise çekilişle seçebiliriz.
Emeği Geçenler -> Ad Soyad - websitesi

Örnek yayınlama biçimi: http://issuu.com/telakki/docs/fm

Websitenizi pm atarsanız sizin içeriklerinizi de ekleyebilirim.
Facebook grubuna katılmak isteyenler e-posta adreslerini pm atabilirler.