birşeyi sizlerle ve bütün burada ki az bilgili insanlarla paylaşmak istiyorum.

Forumdan aşağıdaki göreceğiniz nickli bir yardımsever arkadaşımız, benim onca zamandır uğraştığım el emeğine karşılık, sadece reklam kodlarını siteye ekleyerek geliri bölüşelim diye teklif yaptı.

İlk önce o arkadaşıma sesleniyorum. Arkadaşım ben bu işi yıllardır yapıyorum yap/sat işini. Fakat ilk defa kaliteli bir site yaptım kendime ve bunun değerini nasıl ölçüleeceğini bilmiyorum. Satma niyetim de yok zaten sadece değerini öğrenmek istediğim için açtım. Daha önceleri başka insanlara yapıp veriyorum. Adsense hakkında bilgim de mevcuttur.

Burada amacım sadece ben hiç yaşamadığım için yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istedim. Yoksa az çok bende birçok şeyi biliyorum..

Gelelim forumdaki "gerçek az bilgili ve ihtiyaçlılara".. Resimde paylaştığım insanlar gibi insanlara sakın ama sakın bulaşmayın.. Ben aylarca uğraştığım emeğe, alt tarafı 3-5 reklam kodu koyma teklifi ile ortak olmayı düşünüyor..

http://i.hizliresim.com/e7Z0Ml.png

Böyle şeyler pek adetim değildir ama kendimi saf yerine konulması ve diğer arkadaşların kandırılmasını istemiyorum..