-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim sizlere bişey soracağım blogger.com uzantılı yani Google' den ücretsiz bir blog açtım fakat şu dikkatimi çekti Blogspota eklenen yeni özellik siteye girdiğim zaman adres satırında blogspot.com.tr uzantısı varya onu gördüm ve şöyle bişey yaptım google zaten google webmastere otomatik ekliyor fakat ben blogspot.com uzantılı olanı sildim , blogspot.com.tr uzantılı olanı ekledim yani .tr uzantılı olanı webmaster bölümüne ekledimki .tr olarak indexlensin diye sizce bu doğrumu , tekrar eskisi gibi mi yapayım lütfen arkadaşlar yardımcı olursanız görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim Teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ikisini aynı yolu gösteriyor. Bir sıkıntı olacagını sanmıyorum. Ama test amaçlı google gibi getir kısmından kontrol edermisiniz sitenizin ana dizini com ile mi bitiyor com.tr ile mi
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
blogspot.com.tr olarak bitiyor kardeş
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O zaman Sıkıntı yok Hocam. Ama genede kontrol altında tutun. Ayrıac google wm tools'A eklemeseniz daha birşey fark etmez. orası sadece kontrol paneli niteliği taşıyor. Bu yüzden verilerinizin size ulaşması yeterli olacaktır.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
e** y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
farketmez googlede fark ettiysen com olarak indexliyor tr uzantısı sadece türkiye olduğu anlaşılsın diye getirildi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
~V''^~V^V'^~-----------------
http://ircdforum.com - http://hobichat.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
com ile de index atsa com.tr yönlendirir. istatistikte değişiklik olmaz index düşmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Makine Teknikeri
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tr uzantili alan adlari genelde türkiye de is yapan firmalar vb tarafindan kullanilir. Cünki türkiye deki arama sonuclarinda tr uzantili domainler daha oncelikli olurlar.
iyi çalısmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.