Onur89TR adlı üyeden alıntı

O büyük ihtimalle Esad'ın askerlerinin zarar verdiği kızlardan biri. Hükümet ise Esad'a karşı savaşıyor. Dolayısıyla safını iyi seç.


Safı en net olan benim aslında "BARIŞ" daha masum bir taraf olabilir mi savaşta ?
Mahallinin paylaştığı bir çok videoyu izleyemezsiniz bile onları da muhalifler yapıyor , esad askerlerinin de sayısız benzer videosu var . Savaşı destekledikçe de sonu gelmeyecek . Muhalif grupların bir çoğu da özgürlük falan için değil para karşılığı savaşanlar , yada kandırılmış yabancı insanlar . Hizbullah bile bu muhalifleri cani olarak görüyor çünkü denklem çok basit , İsrail de esad karşıtı davranıyor , esadın askeri birliklerine aralıklarla hava saldırısı düzenliyor . İsrailin insanlık iyiliğine tek bir doğru hareketini ne zaman gördük ? Dün pkkya silah yardım sağlıyordu bu gün öso ya falan filana , fakat radikal islamcı asıl gruplara da geçit vermemeleri adına onlarla da savaştırıyor . Onlarca cephe oluşmuş durumda suriyede , bizim istihbaratın bu gün desteklediği yarın düşman saflarıyla anlaşma yapıyor kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi ortam var. Böyle bir ortamda saf tutup bir çocuğun ölümünde daha pay sahibi mi olmalı ?
Çözümü belki çok bilinmeyenli bir denklem benim yada forumda bir çok arkadaşımın siyasi bilgisini aşar fakat canilere silah sağlayarak da bu çözüme ulaşılamayacağı aşikar herkes rahatça görebilir.