LikeSend adlı üyeden alıntı

o 2 ağaç için orada bulunanları savunan ve insanlık dışı müdahale sonrası sokaklara dökülen herkesi yürekten destekleyen ben de bu çocuk için üzüldüm ve bi kişinin yorumunu bi topluluğa mal edemezsin emin ol orada bulunan insanların %99 u , değil bu çocuğun durumuna sessiz kalmak , savaşın bütününe karşı olan insanlar . allah kimseye savaşı yaşatmasın en düşman gördüğünüze bile . isterim ki hiç kimse yaşamasın böyle olayları , savaşta suçlu suçsuz ayrımı olmaz masumu haini kimse gözetmez herkes zarar görür ne namus kalır ne can kalır ne onur kalır . Bu yaşananları normal karşılamak insanın harcı olamaz.

Hadi şunu tartışalım , bu vahim tablonun sürmesinde ki en büyük neden o ülkemizi yönetenlerin öso gibi allahsız cahil namussuz insanlara silah vermesi maddi imkan sağlaması , tırlar dolusu mühimmat yollaması değil mi ?
O çocuğun akan her damla göz yaşında senin benim vebalimiz yok mu ? Teröristlere silah sağlayan , mezhep savaşını tetikleyenlere de bin lanet olsun onu destekleyenlere de lanet olsun . Suriye bir çeçenistan da değil , bir filistin de değil orada cihat falan yok namussuzluk var hemde bütün tarafların namussuzluğu var ve bedelini ne yazık ki halk ödüyor bu çocuk ödüyor bu çocuğun ölen arkadaşları ödüyor .

Nasıl ki pkk saldırdıkça tsk ya dur demek gerizekalılık olursa , öso gibi taşeron örgütler de saldırdıkça var oldukça esad savaşı sürdürecektir . Bunu anlayamamak için de aptal olmak lazım. Türkiye gibi dış güçler onların ülkesine silah sokmaya devam ettikçe akan kan durmaz anlayın artık .
İktidar yanlıları da herşeylerini savunuyorsunuz bunların , bari şu zulme engel olun suriyeye gönderilen silahları sorgulayın ona engel olun . Esad devrilsin diye öso gibi örgütlere gönderilen her silah mühimmat yeni çocukların ölmesine , kadınların tecavüze uğramasına , ailelerin yok olmasına , onlarca erkeğin onurunun kırılmasına neden oluyor . Desteklediğiniz bir parti diye her kararına koşulsuz biat etmenize gerek yok bi yanlışına da yanlış diyin de insan olarak diğer canlılardan sizi ayıran temel farkınız aklınız ortaya çıksın . Bu adamları eleştirince dinden de çıkmazsınız korkmayın , ama sorgulamadığınız her gün şaibeye düşüyorsunuz farkında bile değilsiniz. Gerçi ıraklı kadınlara tecavüz eden , türlü zulmler yapan amerikan askerleri için dua eden bi lidere sahip partinin savunucularının da merhameti dini sorguya açıktır ...

Ek Olarak:

Bunu normal görüyorsan sen normal değilsin . Sebepsiz acı çeken bir çocuğun bunları yaşamasının nesi normal ? Bunu o tercih etmedi ki , ona sorulsaydı elbet o da Suriye de doğmak yada bunları yaşamak istemeyecekti . Nasıl ki sana sorulsa tayyipli bir dönem yaşamak istemeyecektin benim gibi , o kız da orada o yaşananları yaşamak istemeyecekti .


Hocam ben bir parti mensubu olarak etmedim bu lafları sadece ülkesini ve dinini seven birisi olarak içimden gelenleri söyledim siz olayları farklı yerlere çekmişsiniz o ayrı meseledir. Gezi eylemlerini savunan birçok akpartili gördüğüm gibi bu eylemlere karşı çıkanda birçok muhalefet partisi yandaşlarını gördüm bu yüzden gezi eylemleri üzerinden insanların siyasi kimliklerini tespit etmenizi biraz mantıksız buldum...