19aLi03 adlı üyeden alıntı

Evet çünkü Türkiye'de kendi insanına yardım etmezken açlıktan ölen insanlar varken daha dışardan insanları ülkeye sokup para verip bedavadan hayatını sürdürüyor. 2 ağaç için mi öldü o insanlar. Siz daha kendi ülkenizde ne olduğunu bilmiyorsunuz başka ülkelerde olan mı gücünüze gidiyor.


Bu da haklı bir bakış açısı , konyada geçen yaşandı çok daha acı bir olay , ailenin soba yakacak yakacağı bile olmadığından camsız çerçevesiz evde çocukları donarak can verdi , Van depremzedelerinden çadırda yaşayan bir kaç ailenin çocuğu donarak can verdi , aynı depremzede aileler kaldıkları prefabriklerden dışarı atılmaya çalışıldı açlık grevine başladılar , kardan kapalı yolları açmadıkları o merkeze uzak yaşayan insanları kaderine terkettikleri için bir baba çocuğunun ellerinde ölümünü izledi , sonrasında da çuvala koyup gönderdiler ....

Tecavüzse onlarca konusu çocuk olan tecavüz vakasında içlerinde askeri personeller particiler belediyeciler olan davalarda 13 yaşında tecavüze uğrayan çocuklar için rızası var denildi , psikolojisi bozulmadı denip dava kapatıldı üstü örtüldü ...

Onur kırılması ise karısının çoluğunun çocuğunun yanında onlarca namussuz polis adamı öldüresiye dövdü karakolda işkenceye devam etti , mahkeme adamı suçlu çıkardı , izmirde karakolda dayak yiyen kadın ceza aldı polis ceza almadı , imkander yöneticileri çeçen aileye yardım etmeye çalışıyorlar diye yabancı şubede yerlerde sürüklendi , kocası işkenceye maruz kaldı ve üstü kapatılmaya çalışıldı hiç bir işkenceci ceza almadı üstelik kamera kayıtları da vardı ( imkander yazdım diye tutup solcu falanda sanmayın bizim meşhur nuray ablanın derneği bu , şu başörtüsü eylemlerinde polisden dayak yiyip çocuğunu düşüren , okuyabilmek için kanadaya giden nuray abla " Nuray Canan Bezirgan" ) Evet baş örtüsüyle karakolda yerde sürüklediler , vurdular boğazını sıktılar , eşini yanında dövdüler hepsi de şu kahraman polisiniz yaptı kamera kayıtları da var ama namussuz bir kere meydanlarda çıkıp söylemedi , adını bile anmadı çünkü siyasi çıkarı yoktu üstüne zarar görürdü çünkü 15 sene öncenin ne pislikleri varsa ne adaletsizliği varsa bu günde devam ediyordu , kabataş olayı gibi kâr edemeyecek di . Hadi türbanlı bacımızı yerde sürüklediler diye yalan mevzuya isyan eden iktidarcılar bunun için de polislere karşı tek kelime etsenize ?

Bakın sadece aklıma hemen gelip alel acele iş arası yazabildiklerim bunlar daha bunun 10 katı örnek verebilirim bu ülkedeki adaletsizliklere .