Dreamcool adlı üyeden alıntı

Hocam ben bir parti mensubu olarak etmedim bu lafları sadece ülkesini ve dinini seven birisi olarak içimden gelenleri söyledim siz olayları farklı yerlere çekmişsiniz o ayrı meseledir. Gezi eylemlerini savunan birçok akpartili gördüğüm gibi bu eylemlere karşı çıkanda birçok muhalefet partisi yandaşlarını gördüm bu yüzden gezi eylemleri üzerinden insanların siyasi kimliklerini tespit etmenizi biraz mantıksız buldum...

Yok yok yanlış anlaşılmış kesinlikle seni bir partili olarak görüp söylemedim .

Ben o söylediklerimi partililere söyledim . Burada bir çok konuda iktidarı savunan her hareketini doğru görenlere söyledim .

Ayrıca gezi olaylarının anlamını kavrayan insanların da o partili olma gibi bir çelişkiye düşmeleri imkansız yani akpli olup da o eylemlere destek veren diye bir kavram olamaz .

Ek Olarak:

Dreamcool adlı üyeden alıntı

Hocam ben bir parti mensubu olarak etmedim bu lafları sadece ülkesini ve dinini seven birisi olarak içimden gelenleri söyledim siz olayları farklı yerlere çekmişsiniz o ayrı meseledir. Gezi eylemlerini savunan birçok akpartili gördüğüm gibi bu eylemlere karşı çıkanda birçok muhalefet partisi yandaşlarını gördüm bu yüzden gezi eylemleri üzerinden insanların siyasi kimliklerini tespit etmenizi biraz mantıksız buldum...

Sadece şu kısmı sana cevap olarak söylemiştim :

o 2 ağaç için orada bulunanları savunan ve insanlık dışı müdahale sonrası sokaklara dökülen herkesi yürekten destekleyen ben de bu çocuk için üzüldüm ve bi kişinin yorumunu bi topluluğa mal edemezsin emin ol orada bulunan insanların %99 u , değil bu çocuğun durumuna sessiz kalmak , savaşın bütününe karşı olan insanlar . allah kimseye savaşı yaşatmasın en düşman gördüğünüze bile . isterim ki hiç kimse yaşamasın böyle olayları , savaşta suçlu suçsuz ayrımı olmaz masumu haini kimse gözetmez herkes zarar görür ne namus kalır ne can kalır ne onur kalır . Bu yaşananları normal karşılamak insanın harcı olamaz.