Çok güzel bir içerik derlemişsiniz. Zevkle okudum.
Sanırım konu döviz alım satımı olduğunda forex piyasası daha çok tercih ediliyor, bununda başlıca nedeni kaldıraç oranı sayesinde daha fazla ve daha hızlı kazanma ihtiyacı diyebiliriz?
Doğru muyum?
Sanırım konu döviz alım satımı olduğunda forex piyasası daha çok tercih ediliyor, bununda başlıca nedeni kaldıraç oranı sayesinde daha fazla ve daha hızlı kazanma ihtiyacı diyebiliriz?
Doğru muyum?
Teşekkür ederim.
Dedikleriniz nispeten doğru diyebiliriz ancak temelde bir kaç hata var.
Kaldıraç oranı size daha çok kazanma şansı verdiği gibi daha hızlı kaybetmenize de neden olur.
Bana göre yatırım tecrübesi olmayan birinin direk forex piyasasına girmemesi gereklidir. Ancak forexte küçük sermaye ile büyük kazanç şansı doğurmakta bu kaldıraç oranı. Zaten insanların forexi borsaya göre tercih etmelerindeki en büyük neden bu bana göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Gene sorunuz varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
Emek verilmiş güzel bir yazı. Bana göre bu araçlar arasında en iyisi forex. Tabii en tehlikelisi de... Forex konusunda daha geniş bir yazı yazarsanız çok sevinirim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Merhaba beğendiğinize sevindim. Forex hakkında sitemde birçok yazı yayınladım aslında. Forex piyasası hakkında merak ettiklerinizi bu yazıda bulabilrsiniz: www.borsanasiloynanir1.com/forex-piyasasi-nedir-en-basit-haliyle-forex-islemleri/
Yine yatırım piyasaları hakkında sorunuz olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.