Eskilerin program indirme sitesi inndir.com 10. yılına özel tasarımını yenilemiş. Yeni tasarım eskisine göre daha iyi olsada çok daha iyi birşey beklerdim. Bakalım inndir.com şuan piyasanın lideri halindeki tamindir.com'u yakalayabilecekmi.

Bu arada belirtmekte fayda var; Tamindir.com'da yakın zamanda tasarımında ve sisteminde bir değişikliğe gidecek. Tamindir'in yeni tasarımını beta.tamindir.com adresinden test edebilirsiniz.

İnndir.com Hakkımızda Yazısı:
inndir.com, 2001 yılında kurulmuş, Türkiye'nin en eski ve en köklü program tanıtım ve indirme sitelerinden biridir.

Alanında pek çok ilklere imza atarak sadece birkaç yıl gibi çok kısa bir sürede sıfırdan zirveye ulaşarak Türkiye'nin en çok ziyaret edilen, en büyük arşivine sahip, en çok takip ve taklit edilen program sitesi olmuş ve bu ünvanını uzun yıllar korumuştur. Kurulduğu yıllarda gösterdiği büyük başarı nedeniyle birçok ulusal TV, gazete, dergi ve radyo programlarında tanıtımları yayınlanmış, özellikle Türk yazılım üreticilerinin yazılımlarını Türk internet kullanıcılarına ulaştırma konusunda büyük katkıları olmuştur.

Binin üzerinde kayıtlı editörü ile büyük ve güncel bir arşive sahip olan inndir.com, kurulduğundan beri prensiplerine bağlı kalmış ve kalitesinden ödün vermemiştir. Sitemize eklenen programlar sıkı bir denetime tabi tutulmaktadır. Programların tanıtımları editörlerimizce dilimizin doğru kullanımına azami derecede dikkat edilerek detaylı ve benzersiz olarak hazırlanmaktadır.

2011 itibariyle 10. yaşını dolduran sitemiz, ziyaretçilerimizin ve kullanıcılarımızın talepleri doğrultusunda baştan aşağıya yenilenmiştir. Modern tekniklerlerle ve yenilenen bir altyapı ile hazırlanan yeni sitemiz, ziyaretçilerimizin ihtiyaç duydukları programlara daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarına imkan sağlamıştır.

Daha nice yıllar sizlerle beraber olmak dileğiyle...