Öncelik olarak forum içerisinde flood mesajlar yapmak yasaktır. Özellikle Google'da arama yapacak kadar vaktiniz yoksa flood yapacak kadar vaktinizin olması başarıdır.

Konunuza gelince, "izleme" sitesi diye söz ettiğiniz olay bir medya portalıdır (media portal). Bu portalları satın alabilirsiniz. "Nereden satın alabilirim? Acil!" sorusuna da CodeCanyon sitesinden alabilirsiniz. "Nasıl bulabilirim istediğimi?" sorusuna da arama kısmına "media portal" yazarak ulaşabilirsiniz.

Bir arkadaş size Worpdress yapısını önermiş. Wordpress uygun tema olmadığını dile getirmişsiniz. Forumu sürekli isteklerinizi dile getirmek yerine biraz da arama kısmını kullanabilirseniz forum içerisinde bir çok arkadaşın Wordpress tema yaptığını/düzenlediğini görebilirsiniz.

Ben ücretsiz yapabileceğim şeyden şaşman diyorsanız da Google'da Ogretiyor.com yazıp ilk çıkan linke tıklayarak orada ki konuları inceleyebilirsiniz. Yine ne aradığınızı bulamıyorsanız da ben size bir ders önerebilirim; "Adım Adım Blog Yapımı" gibi isime sahip bir ders serisi olacak onu izlerseniz belirli bir fikire sahip olabilirsiniz.

Yalnız belirtmek isterim; bu kadar aciliyeti olan bir işi bu tarz bir yaklaşım ve bilgi düzeyi ile istediğiniz tarzda yapamazsınız.

Kolay gelsin.