-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Sahifa kullanan çok siteye rastladıydım ben ancak, site adreslerini unuttum.
Yani demek istediğim en çok kullanılan sahifa..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Jarida'yı uzun ssüredir kullanıyorum baştan sona Türkçeleştirmesini, düzenlemesini vb işlemlerini ben yaptım hiçte sıkıntı çekmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Sahifa daha güzel ancak çok kullananı var. Fark yaratmak gerek bu aralar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşa katılıyorum bu temalar popüler biliyorsun. Biraz farklı olman piyasada seni ileri taşıyacaktır :)
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle Jarida hocam, Türkçe desteği yoksa dedikleri gibi Türkçeleştir kullan ama Sahifa'yı boşver bence Jarida daha hoş duruyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapmayı planladığım site ile ilgili açıklama yapayım. Öğrencilere dönük kar amacı gütmeyen bir site tasarlamak istiyorum. Güncel eğitim ve akademik haberleri, akademik makaleler (tabii izin alınıp kaynağı gösterilerek ) ders notları, belki ilgi çekici olsun,sıkıcı bir site olmasın diye bilim-teknoloji bölümü gibi sayfalar ve youtube videoları eklemeyi düşünüyorum.Tabii video sitesi olmayacak,örenğin bir akademisyenin ya da yazarın biyografisini anlatan görüntüler.
Jarida'nın üç kolon desteği olması bana ne gibi fayda sağlar ?ve Türkçe olmamasından kasıt menülerin mi yoksa dil(karakter) desteğinin olmaması mı ?
Ekleme:Yaklaşık 10 gündür bu konuda yani wordpress kullanımı,tema seçimi hakkında araştırma yapıyorum.Bazı sorular size basit gelebilir.Bu benim bilmediğimdendir.Teşekkür ederim.