Yapmayı planladığım site ile ilgili açıklama yapayım. Öğrencilere dönük kar amacı gütmeyen bir site tasarlamak istiyorum. Güncel eğitim ve akademik haberleri, akademik makaleler (tabii izin alınıp kaynağı gösterilerek ) ders notları, belki ilgi çekici olsun,sıkıcı bir site olmasın diye bilim-teknoloji bölümü gibi sayfalar ve youtube videoları eklemeyi düşünüyorum.Tabii video sitesi olmayacak,örenğin bir akademisyenin ya da yazarın biyografisini anlatan görüntüler.
Jarida'nın üç kolon desteği olması bana ne gibi fayda sağlar ?ve Türkçe olmamasından kasıt menülerin mi yoksa dil(karakter) desteğinin olmaması mı ?
Jarida'nın üç kolon desteği olması bana ne gibi fayda sağlar ?ve Türkçe olmamasından kasıt menülerin mi yoksa dil(karakter) desteğinin olmaması mı ?
Demo'sunda görebilirsiniz zaten. 3 kolon (sütun desem daha iyi aslında) olduğunda ekstra widget ekleyebilirsiniz, reklam da olabilir.
Türkçe dil desteğinden kastım, mesela sosyal medya widget'ında, Facebook için olan bölümde Hayranlar yazmıyor da Fans yazıyor, Twitter bölümünde Takipçiler değil de Followers yazıyor.
Onun dışında yazı metalarında mesela 123 Yorum yazmıyor, 123 Comments yazıyor. Böyle basit şeyler.
Zaten tema çeviriye açık. Yani istediğiniz gibi, Dreamweaver gibi bir metin editöründe rahatlıkla Türkçe'ye çevirebilirsiniz.