newcoder23 adlı üyeden alıntı

sitede h1 ve h2 saysısının minumum 8 veya 6 tane olması gerekiyor diye biliyorum.

Geçici olarak 8 tane h1 oluştur bide öyle analiz yap. Sonuç olumlu olacaktır büyük ihtimalle. Olumsuz olursa silersin zaten. Ama %99 olucak :)

ama hem h1 hem h2 kullanman lazım.

4 tane h1
4 tane h2 kullan. Bu seo da sayı ile belirtilmez aslında, ne kadar çok h1 ve h2 olursa o kadar iyi olur. Ama analiz yaparken galiba sayı koymak zorunluluğu olduğu için böyle bir problemle karşılaşıyoruz.



hocam bu konuda size kesinlikle katılmıyorum, internette bu konu hakkında düzinelerce makale var zaten..ideal h1 h2 h3 sayıları vardır, 'ne kadar çok h1 ve h2 olursa o kadar iyi olur' cümlesine kesinlikle katılmıyorum, h1 sayısı çok az olmalı ve ana menüde veya bana göre en iyisi site isminde sadece kullanılmalı logoda vs..çünkü google amca h1 olan yazıları en önemli bölüm olarak görür h etiketlerinde ve orayı indexler ama sen kalkıp bir sürü h1 tagı oluşturursan her başlığa falan bunu spam olarak değerlendirir google ve eksi alırsınız.Dediğim gibi bu konuda ayrıntılı makaleler var ve size tavsiyem h1 1 tane olsun sadece site ismi olabilir, h2 ve h3 6şar tane olabilir diğerlerini de kendinize göre oluşturabilirsiniz..İyi forumlar..