AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı

Bence siz yazdığınız konuyu dikkatli okuyun.
1- Konu başlığınız hatalı. "2014'te Beklenen Google Pagerank Güncellemesi" olması gerekirdi. Siz, MART ayında güncelleme varmış gibi yazmışsınız.
2- Konuya başlangıcınız; "2014 yılı google pagerank 2.güncellemesinin tarihi" şeklinde. Yani konuyu okuyan biri güncelleme geldiğini zannedebilecektir.
3- Son paragrafınıza; "2014 google pagerank güncellemesi ne zaman :" şeklinde başlamışsınız. Hâlen güncellemenin ne zaman yapılacağını bilir gibi hareket ediyorsunuz.
4- Yine son paragrafta yer alan; "google pagerank güncellemesi mart ayının ilk 10 – 12 günü içinde gerçekleşmesi bekelnemektedir" cümleniz de Mart ayında güncelleme yapılacak beklentisine sokmaktadır insanları.

Ayrıca son eklemem, kaynak belirttiğiniz site kendi siteniz. Kendi emin olmadığınız konularla ilgili kaynağı yine kendiniz olan bir yazı yazıyorsunuz, ya da yazmaya çalışıyorsunuz. Konu hakkında bilgi sahibi insanlar münasip bir şekilde cevap verme ihtiyacı duyuyorlar.
Size iyi güncellenmeler dilerim.


İdrak ile ilgili bi Sıkıntı var Sanırım Alıntı Aldın msjdada diyorum ki kesin bu tarite olucak.. demiyorum .! beklentim o yönde daha öncekli güncellemeleri periyotlarında bu tarihte olma olasılığı var diyorum ama anlamadın şey Şu ben martta olucak. 12sinde olacak diye kesin bir tabirde bulunmadım. şehir efsanaes demek ne bilgisiir. ? bilen biri bildiğini yazarşehir efsanesi diyip geçmez. Son olarakta bi diğer konulara bak kendi sitende yazdığın bir şeyi burda yayınlaman için kaynak göstermen lazım ben önce Kendi Sitemde yazdığım makaleyi kaynak göstermeden paylaşmam mantıklımı ? Mümkünse Cvp vermeyin Cahil cahil Konuşmayın '' Doxan9 ''un yorumunu oku sonra ne demek istedimi birdaha düşün Ok.