Bu tarz **************lık , kandırmaca kazanç sistemlerine sadece bir kaç gün kafa yorarak sizde bir alternatif üretebilirsiniz. Bunun envai çeşit ürün içeren farklı isimlerle türeyip türeyip görünmez olduklarını çok çok iyi biliyorum. Daha bir kaç yıl önce bile ( şu anda belki öyledir ) mecidiyeköyde simit cafeleri dolduran insanların yarısı bu tarz kolay para peşinde elindekinden de olan sözde uyanıklardı. Bi çanta bi takım elbise , akşam belediye otobüsünde zenginlik hayalleri içeren telefon konuşmaları ... Organanizasyonu oluşturanlar da Maldivlerden facede foto paylaşır durur , yeni ferrarisiyle ortaköyde bar çıkışı pozu verirler. Siz de yarın için akbil hesabına düşersiniz.

Amaç **************lıksa bari aracı olmayın kendinize çalışın . Komisyon karşılığı **************lık yapıyorsunuz bu işi yaparken . Bildiğin umut tacirliğidir bu .

Kolay para yok buna bi emin olun , kolay para illegal paradır o da özgürlüğünüzü riske atmayı gerektirir. Bunun dışında herkesin bildiği kolay para kazanma yöntemi yok.

Burada hala o firmaları savunanlar da ya dolandırıldığını kabullenemeyenlerdir yada hala farkına varamamış olanlardır. Bakın geçmiş mesajlarda arkadaşların biri yazmış abim kazanıyor ama ben ************** diyorum demiş , **************lık yapacak olduktan sonra komisyonla çalışmanıza ne gerek var ki ? Direk kendinize çalışın , sırtınıza birilerini bu şekilde kambur etmeyin. Eminim bu sisteme para yatıranların arkasından her gece sabaha kadar kahkaha atıyorlardır.