Host+Domaine o kadar para vererek webmasterlığı öğrenecekse insanlar herkes versin :) Bu saçmalığa burada bir kız dahil etmek istedi beni, dedim ne biliyorsun web ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama zaten bir tık ile herşeyi kuruyoruz ki :) dedi bana.Sonrası malum Allah'tan bu işleri biliyorum yemedim.

750$ ile neler yapılabilir bu işe para yatıran arkadaşlar düşündü mü hiç ?

Bir sürü Php, Asp.Net, VisualBasic, C#, Java, Html, Css kitabı alıp bunları yalayıp yutabilirsiniz mesela.Ki bunları öğrenmek için kitap almaya gerek yok internette her türlü bilgi e-kitap ve video var.Webmaster siteleri ve programlama siteleri sorularınızın cevabını verebilecek insanlar ile dolu.Eğer profilimde mesajlarıma bakarsanız genelde yardım isteyen kişilerin konularına cevap yazdığımı görürsünüz, benim gibi bir çok üye var forumda yararlı olmak için çabalayan.

Paranızın diyelim ki 200 lirası kitaplara gitti.Kaldı mı size 1300 liradan fazla, bu para ile hisse senedi dahi alabilirsiniz.En azından başkalarına yalvararak yada küçük düşerek para kazanmak yerine bi anda ya zengin olursunuz yada 1300 liradan olursunuz.Hisse senedi işi aklınıza yatmadı mı ? Bir bölümü ile Host + Domain alırsınız. Geriye yine bayağı para kalacaktır size, kalan para ile kendinize iyi bir telefon alabilirsiniz.

Yazdığım dillerden birini iyi derece öğrendikten sonra insanların size iş yaptırmak için gelmeye başladığını göreceksiniz ve paranızı ALNINIZIN AKI ile kazanacaksınız.Kişisel gelişim seminerleri veriyorlarmış sanırım birde onlarıda halk eğitim merkezlerinde bedavaya getirebilirsiniz.Emin olun ki daha etkili olacaktır.Yada kalan parayı telefona harcamak yerine bir kursa yazılabilirsiniz.