webmaster seviyesinde bir insan misiniz bilmiyorum ama dis piyasada webmaster ihtiyaci duyularak profosyonel is yapilabilir web sitemde bununla ilgili akin bir zamanda yazi paylasaxagim. yani ne tip butcelerle nelerle karsilariyoruz bunlari yazacagim sizde takip edebilirsiniz.
asil takildiginiz noktaya gelelim. is agaci. network marketing sektorunde olusan is agaclarinda ozellik binary calisma sisteminde ustteki her zaman fazla kazanmaz. cunku binary calisma sistemiyle beraber iki koldan organizasyon yurutursunuz. iki organizasyo. arasinda satis dengesi yapilmazsa para kazanamassiniz. yani ust kolu uz dengeli gidemezken siz dengeli giderseniz kazanciniz ust kolunuzdan fazla olur. net anlamaniz iicn en azinda .kagit kalem uzerinden is agacinin cizilip anlatilmasi gerekiyor
gordugum kadariyla calisma sistemleri hakkinda bilgili degilsiniz. network marketing sektorunde para kzanmak oyle sandiginiz kadar kolay degildir neden ? network marketing tamamen pskoljik bir savastir. cunku cok insandan hayir cevabi alicaksiniz,cunku cevrenizdeki isin icerinde olmayan veya olupta basarisiz olan insanlar size reaktif vericek ve is bilincinizi dusurucek. bu tip durumlarla savasmak zorunda kalicaksiniz. bu bir boyutu iid. birde bunum.kariyer basamaklarina alicaginiz onemli egitimler var bu egitimleri almaniz uygulamaniz gerekicek. sattiginiz urunu ve sirketi dogruluk cercevesinde benimsemelisiniz. urununu kullanmayan bir kisinin neden tavsiye ettigi urunu alasinuz ki ?:) sanirim teknuik anlamda bir bilgiye sahip degilsiniz. attiginiz linklerdeki yazilarin etkisi altinda kalip oncrden de okugum.cumleleri sizde aynen yazmissiniz. facebook hakkinda on yargili bir yazisini okumustum.gecmis zamanlardan ister istemez gulmustum. facebook ,rwitter,google vs. bunlar hepsi basit fikirler ve hepsi.basarili olan fikirler. iyi ki elektrigu i ivat eden kiis boylr.dusunmedi on yargi yapmadi ve elektrigi buldu. karmasklik.sizi basit dusundurmekten ve basarili olmaktan alikoyar
Ek Olarak:
network marketing sektorunde her insan basarili olamaz. basarisiklara gogus gerip tekrardan dogrularla beraber devam etmeniz gerekiyor. bugun basarili.insanlar basarisiz insanlati takip etselerdi basarali dedigimiz insanlarda basarisiz olurdu. etki alaninda ki insanlar basarisiz oldu diye sen veya x bir insanda basarisiz olucak diye birsey yoktur. basarisiz insanlara bakmissin etki alanini sinirlandirma.
asil takildiginiz noktaya gelelim. is agaci. network marketing sektorunde olusan is agaclarinda ozellik binary calisma sisteminde ustteki her zaman fazla kazanmaz. cunku binary calisma sistemiyle beraber iki koldan organizasyon yurutursunuz. iki organizasyo. arasinda satis dengesi yapilmazsa para kazanamassiniz. yani ust kolu uz dengeli gidemezken siz dengeli giderseniz kazanciniz ust kolunuzdan fazla olur. net anlamaniz iicn en azinda .kagit kalem uzerinden is agacinin cizilip anlatilmasi gerekiyor
gordugum kadariyla calisma sistemleri hakkinda bilgili degilsiniz. network marketing sektorunde para kzanmak oyle sandiginiz kadar kolay degildir neden ? network marketing tamamen pskoljik bir savastir. cunku cok insandan hayir cevabi alicaksiniz,cunku cevrenizdeki isin icerinde olmayan veya olupta basarisiz olan insanlar size reaktif vericek ve is bilincinizi dusurucek. bu tip durumlarla savasmak zorunda kalicaksiniz. bu bir boyutu iid. birde bunum.kariyer basamaklarina alicaginiz onemli egitimler var bu egitimleri almaniz uygulamaniz gerekicek. sattiginiz urunu ve sirketi dogruluk cercevesinde benimsemelisiniz. urununu kullanmayan bir kisinin neden tavsiye ettigi urunu alasinuz ki ?:) sanirim teknuik anlamda bir bilgiye sahip degilsiniz. attiginiz linklerdeki yazilarin etkisi altinda kalip oncrden de okugum.cumleleri sizde aynen yazmissiniz. facebook hakkinda on yargili bir yazisini okumustum.gecmis zamanlardan ister istemez gulmustum. facebook ,rwitter,google vs. bunlar hepsi basit fikirler ve hepsi.basarili olan fikirler. iyi ki elektrigu i ivat eden kiis boylr.dusunmedi on yargi yapmadi ve elektrigi buldu. karmasklik.sizi basit dusundurmekten ve basarili olmaktan alikoyar
Ek Olarak:
network marketing sektorunde her insan basarili olamaz. basarisiklara gogus gerip tekrardan dogrularla beraber devam etmeniz gerekiyor. bugun basarili.insanlar basarisiz insanlati takip etselerdi basarali dedigimiz insanlarda basarisiz olurdu. etki alaninda ki insanlar basarisiz oldu diye sen veya x bir insanda basarisiz olucak diye birsey yoktur. basarisiz insanlara bakmissin etki alanini sinirlandirma.
Dostum belli ki seni de kandırmışlar ve kimseye inanmayacak duruma gelmişsin . Network Marketing referans olursun ürünü satar kâr edersin mantığıdır , fakat bu senin içinde bulunduğun organizasyon bir ürün satmıyor. Bildiğin saadet zinciri , hatırlarmısın bilmem bir dönem titan vardı meşhur olan yada geç onu daha bir kaç senelik mevzu qnet vardı benzeri onlarcasını duydum. Bu işin temel noktası x ürünün değeriyle belirlenir , sen birine gidersin web sitesi satıyorsan web sitesinin özelliklerini anlatırsın ve satarsın . Fakat bu mega holdingin kim ne söylerse söylesin sattığı websitesi paket falan değil bildiğin umut . İşinizin merkezinde ürün değil bu yayılım politikası var , kazanç vaadi var. Yani insanların aldığı sattığı pazarlamaya teşvik edildiği şey bir ürün değil . Ürün bu işin kılıfı olmuş yoksa 15 bin liraya da website satabilirsin bu hazır bir sisteme hazır ücretsiz bi tema da olabilir buna hiç itirazım olmaz , fakat sizin satmaya çalıştığınız tekrar tekrar söylüyorum bir ürün değil bir hayal , üstelik bu hayal gerçekleşse bile zincirin son halkalarını perişan edebilecek bir hayal .
29 yaşındayım ve bu programların nicelerini gördüm nice tanıdığım insanlar bunlarla uğraştı hayallerle geldiler gittiler bir yere varamadılar. Zaten benim gözümde amaç bir yere varmak da değil çünkü sen ne kadar kabul etmesen de bu bir tür **************lık . Titandan hiç bir farkı yok yada diğer benzerlerinden.
Bu öğrendiklerimi de bu sitelerden değil reel hayattan yaşayarak görerek duyarak öğrendim . Hayatta en nefret ettiğim konu dürüst olmayan insanlar . Senin yaptığın sözde ticarette de ortada reel bir mal/hizmet yok , şemanın adı şekli her ne olursa olsun sonuç aynı çıkmaza varır . Sen istediğin kadar kılıf uydur , paranı sebepsiz yere kaybettin kandırıldın , şimdi de başkalarını kandırmaya ikna edip sisteme dahil etmeye çalışıyorsun. Kanuni olarak bir açık olabilir , buna istinaden bu doladırıcılığın adına ticaret deniyor olabilir , yasal olarak şu an için bir yaptırımı olmayabilir fakat bu **************lık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Konuşmanızdan da belli ki size dayattıkları şey insanların bilmediği , insanların bilmeden yorumladığı , insanların hiç birşeyden haberlerinin olmadığı , sistemdekilrin herşeyden haberdar oldukları , bilinmeyen birşey buldukları , en doğruyu sizin bildiğiniz. Tavrınız hep bu şekilde ve örnek geçmiş benzer örneklerine bakınca da dolandırılanların hep sizin bakış açınıza sahip dolandırılan ve yakın çevresinin dolandırılmasına sebep olan insanlar olduklarını görürsünüz.
Size kim ne dese boşa konuşur çünkü gerçekten inandırılmışsınız vazgeçirmeye çalışılacak bir durumda yok.
Fakat forumdan niyetlenen arkadaşlara özellikle uzak durmalarını tavsiye ediyorum , ne kendiniz dolandırılın ne çevrenizin günahına girin. Bu tür tüm yapılardan uzak durun. İkna kabiliyetiniz satış beceriniz varsa reel elle tutulur gözle görülür hizmetler ürünler satın zaten çok iyi paralar kazanırsınız , ama bu tür zincirlerde umudunuzu da kaybetmeyin.