Almina adlı üyeden alıntı

Yazı içerisindeki reklamın yazıya çok bitişik olmaması, ve bunun yanında, tekil yazıda, başlık öncesinde reklam yerleşimi yasak, bunun yanında, iki adsense reklamını yanyana, ya da alt alta koymak da sorun yaratıyor. Menüye eklediğiniz reklam için, bileşen adına Google reklamları yazmanız da sizin herhangi bir zararınıza dokunmaz, yani yazabilirsiniz. Farklı bir durum yok denilebilir yerleşim için. Sitenize bakmadan yazdım bunları yanlışım var mıdır yok mudur bilemem.

Blogumda yazı içerisine konunun sol üst tarafında
ile sabitlediğim bir adsense reklamı var. Hemen sağ tarafında da konu ile alakalı yazılar yer alıyor. Bu durum bir sıkıntı teşkil ediyor dediğinize göre ?

Bir de yan yana, alt alta sorun olabileceğinden bahsetmişsiniz. Ben metin reklam ile. 336x250 boyutunda k reklamı alt alta yerleştirdim. 336x250 nin üstüne metin reklam koydum 468x60 boyutunda. Bu sıkıntı yaratır mı ?

Gerbelas adlı üyeden alıntı

Hayır hocam olmak zorunda değil. Adsense politikalarında, reklam üstüne yazı yazılmaması gerektiği ve ille de yazılacaksa, "google reklamları, sponsor reklamlar vs." Yazılması gerektiği geçer. Kısacası hiçbir reklama bunları yazma zorunluluğunuz yok.

Çok teşekkürler hocam.