Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Reklam yerleşiminize baktım . guvenli olması açısından
ile tekil sayfa içine sabitlemiş oldugunuz yazıya 5px kadar aralık verin. Reklamalrın Üstüne Herhangi birşey Yazmak zorunda değilsiniz. Google Bize, sadece kullanıcıyı yanıltıcı seyler yazmayın diyor. Yani , beğendiğim sayfalar, takip ettiklerim gbi şeyler yazılması, kullanıcıya reklama teşvik ettiği için yasak.

Konu Dışı : Şu anki reklam yerleşiminiz de Sayfa To değeriniz Kaç acaba ?


Dediğiniz gibi 5px'lik bir aralık uyguladım. Yardımınız için çok teşekkürler.

Ocak ayında %2.20'lik bir TO oranım vardı fakat şubat ayında %1.49 'a düştü. Hitler arttı fakat tıklama oranı çok azaldı neden anlamadım..

Almina adlı üyeden alıntı

Sitenize şimdi bakabildim. Öncelikle, ben adsense yöneticisi falan değilim çok iddialı konuşmayı hiç bir zaman sevmem, yazdıklarım sadece tecrübeye dayalı. Konu içerisinde üstte solda yer alan reklamı 1-2 satır aşağı alın, ve arkadaşın da dediği gibi çok bitişik yazıya, 5 px olmalı en azından 2 3 bile olsa bir boşluk olmalı.


Tecrübe her zaman önemlidir. 5px'lik bir aralık verdim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Zen adlı üyeden alıntı

Reklamlar ve Sponsorlu Bağlantılar dışında hiçbirşey yazma kesinlikle. Bunları da içerikle reklamlar ayırt edilemediği zamanlarda kullan.

Yani sidebar ve header reklamlarına yazmak gibi bir mecburiyet yok. Yazı içinde de çok fazla resim içeren konular bulunuyorsa yazmak iyi olur.

Ek olarak, sitenin reklam yerleşiminde politika ihlali yok

Burayı inceleyebilirsin
https://support.google.com/adsense/answer/187653?hl=tr&ref_topic=29880


Resimli konuların reklam ile karışmaması için reklama yakın koymamaya çalışıyorum. İhlal yoksa güzel, çok teşekkürler :)

Bu yorumlardna sonra birde verdiğiniz link aslında tüm sıkıntılarımı giderdi sanırım :)