Bu senin düşüncelerin mi yoksa senin üstündeki adamların sana öğrettikleri mi ? Kitap cümlelerimi senin deneyimlerin mi ? İlk önce bunu bir düşün sonra tekrar konuşmaya başlayalım .
Fiyatlar hakkında yeni makale yazmana gerek yok kardeşim ben makalemde belirtiyorum zaten .
Website : 750$
KDV : 135$
Havale : 15$
Fatura : 5$
Eğitim Seti : 25$
Online Video : 20$
Website fiyatını açayım : 25$ domain ücreti geri kalan host..
Host dedikleri ;
1 Mysql
5 Subdomain ( Açabilirsen tabii )
Sınırsız trafik ve sınırsız alan ..
Sınırsız alan dediklerinin içinde "Easy Builder " dedikleri sistem varki çalıntı bir sistem olup hosting firmaları bu sistemin 100 kat gelişmişini 15 dolara satıyor.
Ben bunları açıkladım sen online videoyu açıklasana eğitim setini açıklasana ?
Fiyatlar hakkında yeni makale yazmana gerek yok kardeşim ben makalemde belirtiyorum zaten .
Website : 750$
KDV : 135$
Havale : 15$
Fatura : 5$
Eğitim Seti : 25$
Online Video : 20$
Website fiyatını açayım : 25$ domain ücreti geri kalan host..
Host dedikleri ;
1 Mysql
5 Subdomain ( Açabilirsen tabii )
Sınırsız trafik ve sınırsız alan ..
Sınırsız alan dediklerinin içinde "Easy Builder " dedikleri sistem varki çalıntı bir sistem olup hosting firmaları bu sistemin 100 kat gelişmişini 15 dolara satıyor.
Ben bunları açıkladım sen online videoyu açıklasana eğitim setini açıklasana ?
http://www.motocms.com/
satın almaya kalkarsan 8500 dolar değerindedir. sanırım anlayabilirsin sitenin içerisine girip ne için bunu attım diye.
http://megaholdingsnetwork.org/easybuilderegitim.html
sanırım bunuda anlayabilirsin.
farklı eğitim setlerini de bilinçli kullanıcılarla paylaşmak isterdim ama emek lazım neyse :)
eğitim seti fatura adresine kaşeli faturanla fatura adresine geliyor.şimdi baktığım web siteside küçümsediğin easy builder ile oluşturulmuş bir web sitedir. kendimin tasarladığı.
söylediklerimi sordun. söylediklerim benim 6 7 aylık tecrübelerimden ibarettir. ayrıca bu işi yapan sen değil benim. düşünsene senin yaptığın işi ben daha iyi biliyorum diye inkar ediyorum ve yaptığın işi bu zamana kadar yapmamış ne kadar gülünç dimi :) he bu arada online video 20 dolar diye bir şey yok :)