ikisinide alma imkanım olsa
bir tarafta lee cola diğer tarafta coca cola elbette coca colayı alırım en azından ağzımın tadı bozulmaz bilirim...
zamanında çok şeyler yazdım bu konu hakkında
ama özellikle facebook kelimesinden adult sitelere yönlendirilme olayı tam bir fiyaskoydu. neyseki tesbitimden sonra düzelttiler ama bir teşekkürü ve özürü çok gördüler biz türkiyede hata yaparsak özür dileriz hatamızı tekrarlamayız.
bir tarafta lee cola diğer tarafta coca cola elbette coca colayı alırım en azından ağzımın tadı bozulmaz bilirim...
zamanında çok şeyler yazdım bu konu hakkında
ama özellikle facebook kelimesinden adult sitelere yönlendirilme olayı tam bir fiyaskoydu. neyseki tesbitimden sonra düzelttiler ama bir teşekkürü ve özürü çok gördüler biz türkiyede hata yaparsak özür dileriz hatamızı tekrarlamayız.
Değerli erman, öncelikle ilgin için teşekkürler. Biz Türkiye'de hata yapsak özür dileriz demişsin biz derken kimi kastettiğini bilmiyorum. Ancak bizde hata yaptığımız zaman Geliyoo ailesi olarak hatamızı kabul eder ve bizde özür dileriz. Bura'da yapılan bir hata olduğunu düşünmüyorum söylemiş olduğun şey ile ilgili sanırım güncelleme çalışmaları esnasında botların yaptığı analizde doğan bir sorun ile ilgili olarak farklı bir site görnüş olmalısın. Nasıl olduğunu anlamadım ancak olmuş olabilir her noktayı kontrol edemiyorum eğer uygunsuz bir durum olduysa sıkıntıya mahal verdiyse herkesden özür dileriz.