JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Sonradan konuya dahil olmuş gibi oluyorum ancak söylemeden edemeyeceğim :) hadi diyelim easybuilder çook sağlam bir script. Ticaret işinin bi adabı vardır dünya genelinde, eğer yaptığınız birşeyi 1den fazla kişiye satacaksanız fahiş fiyat vermeniz hoş karşılanmaz.Themeforest sitesine bakarsanız bakmaya doyamayacağınız wp temalarının fiyatları 50$ civarıdır hadi bilemedin 70$.Bu adamlar da herkese 200-300 $ arası satmayı bilirler değil mi ?

O denilen kursları halk eğitim merkezleri bedavaya veriyor.o kadar para harcamaya gerek yok.Sanırım bu megaholdingsnetwork.org sizin siteniz, affedersiniz ancak tasarım 90'lardan kalma easybuilder ile bu mu yapılıyor :) benim gördüğüm 1 site bile adam gibi tasarıma sahip değil Mega Holdingsçilerden.

http://www.yigitali.com/network-marketing-ve-webmasterlik.html buraya bu kadar uzun yazıyı yazmak istemedim o yüzden siteme girip üşenmeden okursanız beni daha iyi anlayabilirsiniz.

Ayrıca sınırsız alan sınırsız trafik olan bir sitenin videolarını neden youtube üzerinden yayınlıyorsunuz ki :) onca alan var onca trafik var ve sağlam serverlarınız varmış ya :) bi player kurup dosyaları ftpye atmak zor olmasa gerek. Bakalım ne kadar dayanacak SINIRSIZ alanınız :)



Haha:) cunki YouTube en iyisi. Sitene girdim. Worlpress ile oluşturulmuş http://www.yigitali.com . World press ile olusturulmus bir web sitesine 90 like görüntüsü veya bu kaşar az içerikli bir görüntü verdin anlamadım. Cunki wordpress en iyisidir ve google bu kadar çok severken.

YouTube en iyisi demek isterken ne demek istedigimi anladın sanırım. İstersen tek tek teknik anlamdada açıklayabilirim. Dünya mega holdings I konuşurken neden doğru olmayan için içerisinde hiçbir deneyime sahip olmayan kişiler neden sürekli laf atıyor. Meg holdinsin başarısı Türkiye 'nine başarısına. Eskiden biz yabancı network şirketlerine gidrrken şimdi onlar Türkiye de mega holdings in için geliyorlar. Fikirlerini
ucumsemeyin, gelişmeyi küçümsemeyin, yeni gelişen ticaret sistemini küçümsemeyin. Siz şuan doğru yada yalnis yüzde birlik kısmını biliyorken mega aktif nustrri yüzde 90ni yuzde100 nü biliyor. Oturduğumuz yerden istedigimiz kadar konuşalım ayağa kalkmadikca sahaya inmedikce hiçbir şeyi uygulamalı bu kadar net ogrenemeyiz.

Ek Olarak: Ve siten gerçekten çok az içeriğe sahip.