lostyazilim
tr.link

Siteyi Tamamen Kaldırıp Sıfırdan İndexletme

4 Mesajlar 1.041 Okunma
lstbozum
tr.link

eleaf eleaf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sitemin tasarımını içeriğini komple değiştirdim google wmtools da siteyi kaldırıp tekrardan sıfırdan indexletmek isitiyorum. Kaldırıp tekrar ekleyince eski taramalar geri geliyor ve ön bellekte sayfalar yerini alıyor. Url engelleme vsvs gibi değilde baştan kurulum gibi birşey istiyorum böyle birşey mevcutmu.

Diğer bir sorunun ise site ismini arattığımda "siteadi.com" değilde "siteadi.com/iletisim" ilk sırada çıkıyor ve ana sayfa ortalıkta görünmüyor googlede.

Bilgisi olan arkadaşlardan acil bir desteğe ihtiyacım var.

wmaraci
reklam

biribenibitirsin biribenibitirsin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 12
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı şeyi ben de yaşadım. Siteyi komple değiştirdim. URL kaldır kısmından siteyi dizinden tamamen temizledim ve takrar gönderdim. Fakat google eski sayfaları da nasıl olduysa tekrar indexledi. Bu galiba zamanla düzelecek bir durum. Arama sonuçlarında iletişim sayfanız çıkıyorsa arama kelimeniz iletişim sayfanızda daha etkili kullanılıyor olabilir. Fakat bu da değişiyor. Yarın aradığınızda anasayfa ya da başka bir sayfayı görebilirsiniz. Tavsiyem anasayfanıza daha çok yazı içeren içerikler girmenizdir. İlgili kelimeyi çok abartmadan anasayfada daha fazla kullanabilirsiniz.

www.biribenibitirsin.com

eleaf eleaf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim bilgilendirmen için. Az önce eski tasarımının kodlarını incelerken her sayfaya aynı meta tagları kullandığımı fark ettim iletişim bölümü dolayısıyla adres vb gibi şeylerle site sitadi daha çok bulunuyormuş. Şuanki tasarım dinamik dediğiniz gibi zamanla oturacak yerli yerine. Tekrardan teşekkürler biribenibitirsin.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
zaman alır

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al