-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bu ara google'da bir dalgalanma söz konusu. Bir kaç gün beklemenizde fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sanırım backlinktenkaynaklanıyor. suan 3. sıradasınız üstünüzde hürriyet var onun sizi geçmesi normal. en üsttesi sitenin se sizin sitenizden daha fazla backlinki ve ziyaretçisi var. bence 3. sıranızı koruyun. 1. ve 2. sıraya yerleşemessiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Son arkadaşın dediği gibi herşeyi güncellemeye bağlamayıp, kendimize ve rakip sitelere bakmamız gerekmektedir. Rakiplerinizi düzenli inceliyorsanız ki herhalde incelemiyorsunuz, onlardaki değişiklikler seni aşağı indirmiş olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Tavsiye ve öneri istemişsiniz site hakkında bir tavsiyede bulunayım.Az çok inceledim haberleri pek tarafsız yapmıyorsunuz gibi geldi.Bir partiyi savunuyorsunuz sanırım.Habercilikte bunu yaparsanız kaybedersiniz bence.Şahsen ben sitenizi takip etmezdim.Tabiki bu sadece benim önerim karar sizin
www.kadinsalyasam.com
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir haber sitesi için oldukça zayıf bir sosyal medya ağınız var. Haber siteleri için sosyal medya en önemli şey... Benim en küçük sitemin bile sosyal medya sayfaları daha büyük.
Yapmanız gereken şey, Ankara Haberleri olarak en azından günlük birkaç dolarlık facebook reklamı vererek takipçi toplayıp, farklı iplerden haberlerinizin paylaşılmasını sağlamak.
Ayrıca backlink alımına girmeyin sakın dahada aşağı düşer. Alacaksanızda asla haber sitesi dışında biryerden almayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.