umitseref adlı üyeden alıntı

her şeyden önce şunu söylemek istiyorum iletişim şeklin haykırmaksa,kırıcı konuşmaksa zaten anlaşayamayız .hacı abin değilim de. insanlara yaklaşımın bu şekilde ise zaten hangi dalda başarılı olunabinir ki ? neyse

gelelim asıl konuya sana attım linkini tasarladığım web sitesinim keşke dikkat etseydin . neyse bu da önemli değil. önemli olan 950 dolar gibi yalnış bilgilendirme yapman. 950 dolar değil 933 dolar. 3 yıllık web hosting hizmeti + Kdv+ eğitim seti+ kargo+fatura +malezyaya havele olarak topmam 933 dolar değerindedir. yatıracağın ücreti şirketin hesap numaralarından bir tanesine yatırırsın. sonra havale bildirim formu yollanır mega grup bilişimin web sitesinden. sanal ofise elektronik döner yeni sanal ofis açılır. fatura adresine kaşeli faturan gelir. sanal ofisinde de Tax Paid olarak kazancından ödediğin vergiler bulunmaktadir. Eğer sen başladığın zamanlarda bu verilere ,belgelere sahip olmadıysan evet sen şahıslar tarafından dolandırılmışsın. "Bilmiyorsan sus , araştır, öğren" gibi bir şey söylemeden önce karşındakine seninde bunları uygulaman gerekiyordu. şimdi bunları insanlar okuyunca sen komik durumda mı olucaksın ? öyle olmaz kardeşim merak etme ben bilgilendirmek istiyorum sen haykırıyorsun neredeyse kişiliğime laf ediceksin.

bence cevap vermemeyi dene , benim sana yapıcağım gibi. bilgilendirmenin dışını çıkmış bir konuşma benim iletişimimde yer almıyor.


Türkçe yazıp okumasını bilmeyen bir insana anca cevap şeklim bu olur : " :) "