Peki sizce suankı domaının restoranlarx.com dan bir farkı varmı? yanı tek t harfi fazla zaten restaurant ve restoran seklınde .com ve .net halı doluydu.Domaın den anlamıyorum hep ondan kaynaklanıyor :)
Ek Olarak:
Evet o yüzden işe emek katmadan önce danışmak istedim bazı yerlerde restorant bazı yerlerde restoran diye geçiyor tek sorunum google'ın restorant yazınca restoran mı demek ıstedınız sorusu sıtenın yukselısını engellermı gerı plana atarmı seklınde
Ek Olarak:
Evet o yüzden işe emek katmadan önce danışmak istedim bazı yerlerde restorant bazı yerlerde restoran diye geçiyor tek sorunum google'ın restorant yazınca restoran mı demek ıstedınız sorusu sıtenın yukselısını engellermı gerı plana atarmı seklınde
Domaini aldıktan sonra, site başlığını, açıklama, ve etiketini kendiniz ayarlayacaksınız, düzgün bir ayarlama yaparak domaini geri plana atabilir, ve o almış olduğunuz domaini kullanabilirsiniz bana göre. Ama seocu arkadaşlar bu noktada devreye girer, olur mu olmaz mı tartışmalı bir durum. Bana göre bir sorun yaşamazsınız. Sitebaşlığı; ve diğer ayarlarınızı restoran olarak yaparsınız... Bence tabi.