-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bumerang bende üyeyim daha önceden sohbetche blog adında sitem vardı ve platin üyelim vardı haftada 2 3 kez reklam geliyordu 5 6 tl lik sonra domain değiştirdim tolgagonul net olarak baktım bronza düşürmüşler sonra bi mail attım geri platin yaptılar bu seferde teklif gelmiyor :) sistemleri baya değişmiş gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Sitenin hiti az olabilir.
Analyticsi bumeranga bağlamamış olabilirsin.
Analytics eklendikten sonra benim sitede platinolmuştu
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Düşükmüş benim bumerang reklamlarına okadar hit geliyor
Son Haberler www.haberdetaylari.com
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O kadar övdünüz bende günlük 1k küsür hitli bir sitemi ekledim bakalım. Şuan altın üye olarak kabul edildi. Bakalım eğer gerçekten dediğiniz kadar kazançlıysa objektif şekilde buradan yazacağım.
Ek olarak, bu hürliste siteyi nasıl ekliyoruz onuda söylerseniz sevinirim. O kadar link çıkışı yaptık bari birde gelişi olsun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Zen adlı üyeden alıntı
O kadar övdünüz bende günlük 1k küsür hitli bir sitemi ekledim bakalım. Şuan altın üye olarak kabul edildi. Bakalım eğer gerçekten dediğiniz kadar kazançlıysa objektif şekilde buradan yazacağım.
Ek olarak, bu hürliste siteyi nasıl ekliyoruz onuda söylerseniz sevinirim. O kadar link çıkışı yaptık bari birde gelişi olsun...
Hocam bumerang'ın en güzel yönü kampanya bittikten sonra içeriği silebiliyor olmanız. Normal tanıtım yazısı satsanız daha çok kazanırsınız ama siteniz tanıtım çöplüğüne döner bir süre sonra. Bumerang'da ise sürekli dönüşüm yaparak kalabalığı önleyebiliyorsunuz. Diğer platformlara zararı dokunmuyor yani. Birde hit'e bakmıyor kazanç işi. Bumerag için önemli olan reklam içeriğine olan ilgi. O yüzden pek birşey kazanamazsanız hayal kırıklığına uğramayın. Onun yerine ziyaretçilerin ilgisini çekmeye çalışın daha faydalı olur.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Haftada 3ten fazla teklif alan var mı? Ben 10k bayan hitli blogumla platin üye oldum ama haftada max 2-3 teklif geliyor. Ücreti de komik: 2 tl. Bumerang ile zengin olma hayalleri kurmayın yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bende kabul edildim fakat kullanmıyorum sırf görüntü olsun diye bannerini ekledim :D