-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi web sitenizde reklam gösterme isteğinizi tamamlamak için, reklam kodunu http://wmaraci.com/forum/google-adsense/www..... adresine uygulamanız gerekli. Yeni sürüme geçiş isteğiniz, ancak reklam kodunun uygulandığı alanda gösterim biriktikten sonra incelenebilir.
Daha fazla bilgi edinin.
Adsenseye diğer istemi ekledim.paneldeki yazı bu arkadaşlar.kodları eklemiştim.panelde yeni olarark görünüyor.halen etkin olmadı yani.teşekkürler.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Barkon Elektronik Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende adsense eklemeye calıstım ama malesef benim eklemedi sanırım birazdaha beklemem gerekiyor tam olarak eklemesini bilen varsa özelden ulaşabilirmi bana
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özelden değil,buraya yazsın.kimbilir kaç kişinin duasını alacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ekleme işlemini biliyoruz da, daha önceden herhangi bir başka siteye reklam eklediniz mi Adsense hesabınızdan, eklemediniz mi, sistemde değişiklik yapıldıysa bilemiyorum ama daha önce bir başka siteye reklam eklemediyseniz anlatabilirim nasıl ekleneceğini?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adsense panelinizde sağ üst kısımda yer alan dişli çark kısmından yeni sitenizi eklediniz değil mi hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Almina adlı üyeden alıntı
Ekleme işlemini biliyoruz da, daha önceden herhangi bir başka siteye reklam eklediniz mi Adsense hesabınızdan, eklemediniz mi, sistemde değişiklik yapıldıysa bilemiyorum ama daha önce bir başka siteye reklam eklemediyseniz anlatabilirim nasıl ekleneceğini?
ben yapilani anlatayim hocam.ortak yolu bulalım.şimdi bir site listesi var.buraya 500 e kadar site ekleyebiliyorsunuz.buraya yeni reklam yayınlayacağım siteyi ekledim.
bunun dışında yetki ve erişim kısmından aynı siteyi ekledim.buraya ekleyince mevcut yazı çıktı.kodu oluşturdum.siteye ekledim.dediği gibi halen beyaz duruyor.Sizin eklemek istediğiniz var mı?
Ek Olarak:
evet hocam ekledim.bir önceki mesajda ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştım
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ok. Şimdi sırasıyla dediklerimi uygulayın:
Google Adsense Ana Sayfa'dasınız, üst menüden Reklamlarım'a tıklıyorsunuz.
Yeni Reklam Birimi'ni seçerek, reklam biriminiz için, daha önce oluşturmamış olduğunuz bir isim oluşturup, sonrasında reklam boyutunuzu belirliyor, ve reklam biçimini seçiyorsunuz. Yedek reklamlar yazan yere tıklamanıza gerek yok.
Özel Kanal kısmına geldiğinizde, Yeni Bir Özel Kanal Oluştur'dan, site isminizle birlikte bir kanal oluşturuyorsunuz. Burada reklam birimine dokunmatyın, sadece kanal ismine sitenizin adını yazın. Hedeflenebilir rekamı seçecekseniz gerekli işlemi yapın; sonrasında Kaydet tıklayıp, biraz önce kaldığınız yere geri dönün. Trklam kodunu oluşturun, renk vs seçiyorsunuz. Ardından Kodu Al kısmına tıklayarak kodu alıp sitenize yerleştirin.
İşlem bu şekilde, en çok 10 dakika sonrasında reklamlarınız görünür hale gelir, ya da panik olmadan 15 dakika bekleyin, sonucu bildirin burdan da, sistem değişti mi merak ettim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hala Yapamazsanız Resimli olarakta ben de anlatmaya calısayım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...