OSMANLI
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Selamlar,
Forum'ları çok seviyorum. Bu sebepten yeni Forum projelerini destekleme kararı aldım.
Peki bunu nasıl yapacağım?
1- Sizleri dinleyeceğim. Uzmanlık alanınız ve tabi ki forum için olmazsa olmaz çevreniz hakkında bilgi isteyeceğim.
2- Bir domaininiz yoksa sağlayacağım, domaininiz varsa host sağlayacağım, gerekirse VPS sağlayabilirim.
3- Web sitelerimden projelerinizin reklamlarını yapacağımi link vs. vereceğim.
4- Gerekirse projeniz için wmaracı yada diğer webmaster forumlarından ücretli link ve tanıtım yazıları alacağım.
5- vBulletin kurulumu, SEO eklentileri, tema düzenlemeleri hakkında yine ücretini vererek ben yaptıracağım yada yapacağım.
Peki karşılığında sizlerden ne bekliyorum?
1- Forumun ileride (isterse 2 yıl 3 yıl sonra ne olursa olsun) reklamdan vs. bir geliri olursa, bu gelire %25 ortak olurum.
2- Gelir yoksa ancak belli bir kitle oluşmuşsa satışını yaptığım ürünler var bunların reklamının yapılmasını talep edebilirim.
İlgilenen ve faydalanmak isteyen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
Ancak şunu bilin, her PM atana bu şekilde destek olamam, olmayacağım.
Bir müddet konuşarak, projeniz hakkında ne lazım, neler yapabiliriz, olur mu olmaz mı? Bunları tartışmak isterim.
Herkese iyi çalışmalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bir nevi sponsor olacaksınız, çok güzel. profesyonel destek kuracaklara destek olursanız kazançlı cıkarsınız. profesyonel bir iş çıkarabileceklere destek vermeniz iyi olurdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam siz bilirsiniz ama bence sadece forum siteleriyle bağlı kalmayın artık Türkiye de binlerce forum var ve her gün bir forum açılıp diğer gün kapanıp gidiyor. Bu sadece bir tavsiye yanlış anlamayın. Belki bu işi çok sağlam yapacak arkadaşlar vardır hem de böyle büyük bir sponsorluk yapmanız oldukça güzel bir durum.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Güzel düşünmüşsün dostum. Forumları bende seviyorum, bu tarz bir şey bende yapmıştım ancak geleceği olmayan tarzdan forumlar için talep çok olduğu için kimseye yardım edememiştim.
Umarım birine vesile olursun, kolay gelsin şimdiden.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Ekonomist
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
pm gönderdim geri dönüş yaparsanı memnun olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
online sales maneger
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
forum var forum var hit kazanmayacak bir site yada tutmıyacak bir proje yok aslında sadece üzerinde emek ve zaman harcanması gerekir. takdir