Arkadaşlar merhaba, size bir teklifim var ilgilenen varsa güven sorununu da hallederse mevcut şartlarda beraber çalışabiliriz.

Benim bir film sitemde adcash reklamları mevcut ancak hiti fazla olmadığı için 2-3K pek kazandırmıyor şu ana kadar Adcash'te 60€ birikti. Adcash'i bırakamıyorum para gitmesin e geçte birikiyor diye de bu yola başvurdum.

Benim gibi hiti yüksek ve kazancı az olan orta bir siteye benim adcash reklamlarını ekleyerek iki site desteği ile ödeme limiti olan 100€'ya ulaşarak 60€mu alıp biriken 40€yu arkadaşa vereceğim. Maksat kendi bakiyemi değerlendirmek. Bu konuda hiç bir kar amacım yok sadece içerdeki bakiyemi değerlendirmek istiyorum.

Bu ihtiyacım olan 40€ birikene kadar reklamlar hem arkadaşın sitesinde hem de benim sitemde yayında kalacak ve böylece benim film sitemdeki kazançlar da destek olacak. Çok kaliteli siteler şart değil, hitli çöp ama adcashe aykırı olmayan siteler dahi olur. Düşünen, ilgilenen arkadaş varsa her türlü soruyu yöneltebilir. Güven konusunda bunca yıllık wmaraci tecrübem referans olacaktır. Teşekkürler.