ragon siteni inceleme şansım varmı?

Ek Olarak: Benim hiç bir sitem 1 hafta dan fazla beklemiyor.

LikeSend adlı üyeden alıntı

Ceza almana sebep olan aksaklıkları giderirsen ve siten zaten çok çok yeni bi site olarak ceza almadıysa 30-60-90 gün deniyor genelde fakat benim tecrübe ettiğim tam olarak 90 günde cezadan çıkılıyor , birden fazla sitede tecrübe ettim arkadaşlar rakipler falan da 90. gün sonunda cezadan çıktılar 1 gün dahi oynamadı diyebilirim. 11 ekimin ilk saatlerinde cezaya girdim 11 ocağın ilk saatlerinde cezadan çıktım , eylülde giden bir başka site aralık ayında tam 90 gün sonunda cezadan çıktı , 3. bir sitede aynı şekilde , bir rakip site de aynı şekilde bir çok örneğini gördüm .

Yalnız cezanın nedeni ve sitenin otoritesi de önemli sanıyorum , 1 haftalıkken ilk sıralara çıkıp ceza alan ama bir daha hiç gelmeyen sitelerde var. Bu bahsettiğim siteler en genci 1 yıldan eskiydi , bütün backlinkleri dis. toolsdan reddedildi , etiket düzeni falan filan herşey agresif yapıdan pasif yapıya çekildi.

Cezadan çıkınca da , cezaya girdiği sıralamadan geri döndü üstelik bütün faydalı backlinkleri dahi reddettiğim halde ( rakip hariç diğer 3 siteyi de aynı yöntemlerle ben temizledim aynı sıralamaları ile geri döndüler ) .

Ceza sonrasında bir süre daha gözlem altında gibisinden daha hassas davranıyor sanırım google , çünkü çok fazla sıralamadan kaybolup geri dönmeler yaşadı bu bütün siteler ilk ay , sonrasında herşey normale dönüyor.

Tabi bu bütün yazdıklarım kesin %100 doğru olmayabilir , ticari kelimelere farklı , değersiz kelimelere farklı yöntemler uyguluyor olabilir google , yada gözlemimle tam olarak bu şekilde süreçlenen 10 civarı sitenin hepsi tesadüfi olarak 90 güne de denk gelmiş olabilir ( tabi ki tesadüf olması çok küçük olasılık ) , tüm linkleri reddetmenin sitenize kötü etkisi de olabilir ( ben 3-4 sitede yaşamadım ama kesin sizde yaşamazsınız demek doğru olmaz ) .

Bu arada manuel spam işlemi iptal edildi mesajından sonra değil , cezaya girdiği andan itibaren 90 gün sürüyor. Ayrıca sitelerimin hepsinde manuel spam uyarısı uzunca zaman vardı fakat sıralamaya etki etmemişti hiç . ( manuel spam - doğal olmayan bağlantılar mesajı vardı bütün sitelerimde hep , backlink çalışmalarından dolayı ) Bütün bu anlattıklarım da bu mesaj üzerinden ve kelime bazlı kaybolmaları kapsıyor ( çok geri sayfalarda alt sayfalar falan çıkıyordu , bazı kelimelerde ilk sırayı hiç kaybetmemiştim mesela fakat çalışma yapılan her kelimede ceza almıştım )

Ek Olarak:

Abi yok 1 haftada gelmiyor , 26 ekimde manuel spamdan çıkmıştım 11 ocağa kadar bekledim . Diğer sitelerde cezadan itibaren ( ceza derken mesaj değil sıralamadan kayboldukları andan itibaren ) 90 gün geçince geri geliyor .

Yukarıda mesajda da belirttim , site eğer çok yeni ise hiç geri de gelmeyebiliyor , bizim hedef kelimelerde yıllardır 6. 7. sayfalarda dolaşan siteler var .