Yusufberki adlı üyeden alıntı

Sitemin eski sitelerimden falan aldığı ve Tanıtım yazılarıdan backlinki var ama google backlink 0

Google onu kafasına göre gösterir , yani her bakclinki google backlink olarak göremezsin . Eski yada yeni olması , spamda olması falan değiştirmiyor bunu.

Ek Olarak:

Doxan9 adlı üyeden alıntı

ragon siteni inceleme şansım varmı?

Ek Olarak: Benim hiç bir sitem 1 hafta dan fazla beklemiyor.

Abi not alıyorum o zaman çevremde ilk başına gelenin sitesini sana yönlendireyim tabi yardım ederim dersen . Manuel spam 2-3 güne iptal olabiliyor fakat sıralamalarına geri dönmesi 90 gün den aşağı hiç sürmedi .

Ek Olarak:

bilginu adlı üyeden alıntı

SEO devam ediyor sorun yok ilk sıradaki sitelerimde kayıp yok :)

Maşallah de , bende arkadaşla makara yaparken sabah uyandım sitem sıralamada yoktu :) :) bende hiç bir güncellemede kayıp yaşamadım ama 11 ekimde cin çarpmışa döndüm 15 - 20 gün geceleri gözüme uyku girmiyordu ne yapıcam ben nasıl düzelir bu diye okumadığım şey yapmadığım denemediğim yöntem kalmadı , *** da bu işleri yapıyorum diyenlerden denemediğim danışmadığım adam kalmadı ama hiç biri sonucu değiştirmedi . Bi de yani öyle yan gelir falan da değil evimi geçindirdiğim siteydi , vazgeçip yeni açıyım diye düşünüyorum bu sefer ya geri gelirse umudum var terkedersem ondan da olurum diyordum. İlk ay %50 2. ay %75 3. ay %90+ hit kaybı yaşadım , artık tam bu 90 gün dolunca benimki de gelmezse ay sonu yeni açıyım artık yapacak bişey yok diye düşünürken 90 gün sonunda geri geldi diğer arkadaşların siteleri gibi :)