Ne zaman hileyi hurdayı savunur olmuş bir devrimci? Yazıklar olsun ya utanmadan bir de orak-çekiç yazmışsın nickinin altına bu nasıl bir çelişki...
Hayretle okuyorum mesajları, işte bu yüzden bu ülkeyi sevmiyorum, bu insanları sevmiyorum. Hakkıyla kazanmaya çalışana köstek olursunuz, hile hurda yapanı, çalanı çırpanı desteklersiniz. Daha çok şey yazardım da, ağır gelir size.
Hayretle okuyorum mesajları, işte bu yüzden bu ülkeyi sevmiyorum, bu insanları sevmiyorum. Hakkıyla kazanmaya çalışana köstek olursunuz, hile hurda yapanı, çalanı çırpanı desteklersiniz. Daha çok şey yazardım da, ağır gelir size.
O hile hurda savunucuları zaten normal yollar ile birşey kazanamayanlar oluyor.:)
Hile hurdayla da biyere kadar. Ben gördüğüme hiç acımam şikayet ederim. Bugüne kadar 10larca hesap banlattım. Bazıları bu yüzden sitelerimdeki reklamalara 1000lerce tıklamayla saldırı bile yaptı. Ama 7 senedir adsense uyarı bile vermedi şuana kadar.
Demek ki kıskançların tıklamalarıyla, geçersiz etkinlikleri ayırt edebiliyor :D Bırak boşver hakkıyla kazanan zaten desteğe ihtiyaç duymamalı. Bunların vereceği destek köstek olur ancak :D